Mod de preparare
Se spala pieptul de pui, se portioneaza, se bate, apoi se unge cu ulei de masline pe ambele parti. Inainte de a se pune pe gratar, se condimenteaza cu sare, boia si piper.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2010
E foarte gustos!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2010
Imi place enorm pieptul de pui la gratar,este tare gustos...
mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2010
Preferatul meu!
Redusa
10 min
5 voturi
Sidy (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2010
Hm ce bine arata !!!! Mie imi plac si pulpele facute pe grilul acesta !
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2009
Si eu fac piept de pui pe un gratar la fel. E intrebuintat foarte des.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2009
Acest gratar e foarte folosit in bucataria mea. E minunat si pentru legume.
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 17 iunie 2009
Simplu si bun.O sa-l folosesc si eu mai des.
Doina Varga (Chef de cuisine) , 07 iunie 2009
Si eu am un gratar la fel. Pe gratar am pui si mititei din carne de pui. Foarte gustos.
tradaro (Chef de cuisine) , 04 iunie 2009
Am si eu gratar ca al tau. Este foarte bun, fac multe preparate pe el. Bravo, pentru piept de pui la gratar. Felicitari!