autor:

Ramona

» » Fripturi

Piept de pui la gratar

Autor: Ramona (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 31 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ramona (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 31 mai 2009

Ingrediente
piept de pui, sare, boia, piper

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

5 voturi

Mod de preparare

Pentru gratar, se foloseste un gratar cumparat din comert, cu un orificiu in mijloc, ce se pune direct pe aragaz.
Se spala pieptul de pui, se portioneaza, se bate, apoi se unge cu ulei de masline pe ambele parti. Inainte de a se pune pe gratar, se condimenteaza cu sare, boia si piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de pui marinat  cu cartofi la gratar

Piept de pui marinat cu cartofi la gratar

Pentru marinarea carnii se amesteca 50 gr. ulei de masline , sucul de portocale, jumatate din usturoiul

3 voturi    0 comentarii
3h 10 min
Retete la gratar
Piept de pui natur la gratar

Piept de pui natur la gratar

Dezosati pieptul de pui si curatati pielea (daca este necesar). Taiati pieptul transversal, perpendicular

5 voturi    7 comentarii
20 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2010

    E foarte gustos!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2010

    Imi place enorm pieptul de pui la gratar,este tare gustos...

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2010

    Preferatul meu!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2010

      Hm ce bine arata !!!! Mie imi plac si pulpele facute pe grilul acesta !

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2009

      Si eu fac piept de pui pe un gratar la fel. E intrebuintat foarte des.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2009

      Acest gratar e foarte folosit in bucataria mea. E minunat si pentru legume.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 17 iunie 2009

      Simplu si bun.O sa-l folosesc si eu mai des.

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 07 iunie 2009

      Si eu am un gratar la fel. Pe gratar am pui si mititei din carne de pui. Foarte gustos.

    • tradaro

      tradaro (Chef de cuisine) , 04 iunie 2009

      Am si eu gratar ca al tau. Este foarte bun, fac multe preparate pe el. Bravo, pentru piept de pui la gratar. Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

10 min

5 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Ramona
Cartofi cu oua, cascaval si smintina la cuptor

Cartofi cu oua, cascaval si smintina la cuptor

Se curata cartofii, se pun la fiert cu putina sare si patrunjel intreg (pentru un gust mai bun).

9 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rulada cu gem

Rulada cu gem

Se separa albusurile de galbenusuri de la cele 4 oua. Se bat albusurile spuma cu un praf se sare,

6 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Prajituri
Chec cu urda

Chec cu urda

Toate ingredientele necesare pentru coca se pun intr-un vas in ordinea de mai sus, apoi se amesteca

19 voturi    7 comentarii
1h
Prajituri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

E foarte gustos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
MITITEI