Ingrediente
1 piept de pui dezosat de aprox 600 de grame, , 4 cepe albe, , 50-60 ml ulei, , 1 varza rosie (a mea a cantarit vreo 700 g), , 2 cepe rosii, , otet balsamic, , sare, , piper, , patrunjel verde.
Dificultate: Medie | Timp: 40 min
15 voturi
Mod de preparare
Lasati deoparte salata de varza si treceti la prepararea gratarelor.
Pieptul de pui se taie felii, se bate cu ciocanul de carne, se sareaza, se pipereaza, se unge cu putin ulei, se pune pe gratar(eu am folosit gratarul pe aragaz).
Pana se fac gratarele, preparati ceapa alba in felul urmator: intr-o tigaie puneti cele 50 ml ulei la incins, taiati ceapa alba pestisori, o adaugati peste ulei si rumeniti cam 7-10 minute la foc potrivit, amestecand mereu. Cand ceapa este gata, asezati pe o farfurie cate 2 gratarele, 2 linguri de ceapa, alaturi de salata de varza rosie. Peste gratare, presarati patrunjel verde tocat marunt. Cantitatile sunt pt 3 portii.
Marian (Chef de cuisine) , 29 iulie 2012
cred ca e foarte buna combinatia!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 iulie 2012
kok miori, astept impresii, sper sa-ti placa.
kok miori (Chef de cuisine) , 25 iulie 2012
Foarte gustos pieptul cu varza rosie -voi incerca si eu.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 iulie 2012
Multumesc Valentina.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 iulie 2012
O minunatie...Mi s-a facut foame...
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 iulie 2012
Mihaela multumesc de aprecieri.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 iulie 2012
Constanta noua ne-a placut.
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 24 iulie 2012
Delicios si apetisant!***** Tentatie absoluta!
constanta proca (Chef de cuisine) , 22 iulie 2012
Am pregatit de multe ori gratar pe aragaz cu salata de varza rosie dar nu am folosi ceapa prajita sub forma de garnitura.O voi incerca si eu ,nu are ce sa nu fie buna ...