autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu carne

PIEPT DE PUI LA GRATAR CU DOVLECEI

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 iulie 2009

Ingrediente
2 piepti de pui dezosati, sare si piper dupa gust, cimbru dupa gust, 2 dovlecei mijlocii, 100ml ulei, 2-3 catei de usturoi zdrobiti, 2-3 linguri iaurt, marar verde pentru ornat

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Dovleceii se curata de coaja,apoi se taie rondele de 1 cm grosime.Se prajesc dovleceii intr-o tigaie.Se rumenesc pe ambele parti.(cine prefere poate frige pe gratar dovleceii)Se scot pe un servet de hartie sa se elimine excesul de ulei.Intre timp se pregateste puiul la gratar,cu mirodenii.Se face un mujdei de usturoi peste care se adauga cele 2-3 linguri de iaurt.Se serveste puiul cu dovleceii acoperiti cu mujdeiul de iaurt.Decorati cu marar proaspat.
Daca ti-a placut reteta noastra "PIEPT DE PUI LA GRATAR CU DOVLECEI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chili con carne

Chili con carne

Dacă folosiţi fasolea roşie gata pregătită la conservă, e chiar foarte bine. Economisiţi timp

11 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui la gratar cu cartofi la cuptor

Piept de pui la gratar cu cartofi la cuptor

Pieptul de pui se condimenteaza si se frige pe gratar. Cartofii ii tai felii groase de 1.5cm si

1 vot    3 comentarii
30h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    elena , 08 iulie 2013

    legumele nu se prajesc niciodata...doar daca vrem sa aratam ca elefantii :)

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 12 iulie 2009

    Nu combinam niciodata carnea, salatele cu un sos de iaurt.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 iulie 2009

    Un deliciu...

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 2 piepti de pui dezosati
  • sare si piper dupa gust
  • cimbru dupa gust
  • 2 dovlecei mijlocii
  • 100ml ulei
  • 2-3 catei de usturoi zdrobiti
  • 2-3 linguri iaurt
  • marar verde pentru ornat

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

20 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

elena

legumele nu se prajesc niciodata...doar daca vrem sa aratam ca elefantii :)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

0 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi
Tocana de miel cu smantana si mamaliguta