autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu carne

PIEPT DE PUI LA GRATAR CU DOVLECEI

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 iulie 2009

Ingrediente
2 piepti de pui dezosati, sare si piper dupa gust, cimbru dupa gust, 2 dovlecei mijlocii, 100ml ulei, 2-3 catei de usturoi zdrobiti, 2-3 linguri iaurt, marar verde pentru ornat

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Dovleceii se curata de coaja,apoi se taie rondele de 1 cm grosime.Se prajesc dovleceii intr-o tigaie.Se rumenesc pe ambele parti.(cine prefere poate frige pe gratar dovleceii)Se scot pe un servet de hartie sa se elimine excesul de ulei.Intre timp se pregateste puiul la gratar,cu mirodenii.Se face un mujdei de usturoi peste care se adauga cele 2-3 linguri de iaurt.Se serveste puiul cu dovleceii acoperiti cu mujdeiul de iaurt.Decorati cu marar proaspat.
Daca ti-a placut reteta noastra "PIEPT DE PUI LA GRATAR CU DOVLECEI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftele din carne de porc

Chiftele din carne de porc

Ideale pentru o masa de duminica, alaturi de cei dragi, chiftelele sunt usor de facut si pot fi luate

7 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Ficat in Osanza

Ficat in Osanza

Se feliaza ficatul in felii de 1-1,5 cm.Luam o bucata de osanza de trei ori mai mare decat felia

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    elena , 08 iulie 2013

    legumele nu se prajesc niciodata...doar daca vrem sa aratam ca elefantii :)

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 12 iulie 2009

    Nu combinam niciodata carnea, salatele cu un sos de iaurt.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 iulie 2009

    Un deliciu...

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 2 piepti de pui dezosati
  • sare si piper dupa gust
  • cimbru dupa gust
  • 2 dovlecei mijlocii
  • 100ml ulei
  • 2-3 catei de usturoi zdrobiti
  • 2-3 linguri iaurt
  • marar verde pentru ornat

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

20 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

elena

legumele nu se prajesc niciodata...doar daca vrem sa aratam ca elefantii :)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Tochitura moldoveneasca