autor:

valentina ionita

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

PIEPT DE PUI LA GRATAR

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 mai 2009

Ingrediente
piept de pui dezosat, sare,, 1-2 catei de usturoi, vin alb,zeama de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 1h

20 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui dezosat ,se taie fasii in functie de preferinta dvs..Fasiile de piept se tin o ora la marinat in vin,zeama de lamaie,condimente si 1-2 catei de usturoi pisati,dupa care se pun pe gratar.Cand este aproape gata ,se mai stropeste cu putina zeama de lamaie.Este delicios.
Se servesc cu garnitura de piure de cartofi sau legume,cartofi prajiti,cartofi natur,legume fierte,orez si diferite salate.
Daca ti-a placut reteta noastra "PIEPT DE PUI LA GRATAR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
PIEPT DE PUI LA GRATAR CU DOVLECEI

PIEPT DE PUI LA GRATAR CU DOVLECEI

Dovleceii se curata de coaja,apoi se taie rondele de 1 cm grosime.Se prajesc dovleceii intr-o tigaie.Se

2 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui la gratar

Piept de pui la gratar

Pentru gratar, se foloseste un gratar cumparat din comert, cu un orificiu in mijloc, ce se pune direct

5 voturi    9 comentarii
10 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 martie 2010

    Multumesc...Este tare gustos intr-adevar...

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

    Foarte bun.

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

    Foarte bun.................mie imi place tare mult pieptul de pui.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 martie 2010

      Multumesc mult...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 14 martie 2010

      Superrr draga Valentina si eu folosesc tarhon si noua ne place.Felicitari pentru reteta.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

      Multumesc...Noua ne place tare mult tarhonul (este aromat,miroase bine si ii da gust grozav) si nu se pune in cantitate mare...

    • panseluta

      panseluta (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

      aromata marinata !tarhonul parca l-as evita .

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 24 februarie 2010

      Bun şi sănătos!

    • Fara foto

      Nadia , 27 august 2009

      Foarte bun! Trebuie sa incerc si eu marinata dupa reteta ta. Nu stiam ca se poate pune vin.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 august 2009

      Arata f. bine si e bunnnnnnnnn.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 21 iunie 2009

      Mai ales sanatos, in modul acesta cu marinatura nu am incercat, dar cred ca este ft bun!!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 20 iunie 2009

      Mama ce bun trebuie sa fie !!!Si mie imi place foarte mult pieptul de pui la gratar !!!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 iunie 2009

      Delicios, gustos, sanatos!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

20 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

Multumesc...Este tare gustos intr-adevar...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Tocanita de pui cu cartofi noi