autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui la grill cu branzeturi

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 03 iunie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 03 iunie 2015

Ingrediente
1/2 piept de pui dezosat, 1 felie cascaval, 1 felie mozzarella, 1 lingura parmezan ras, sare, piper, boia de ardei dulce, busuioc uscat, 2 linguri ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Spalam pieptul de pui si il tamponam cu un servetel.
Il taiem pe jumatate astfel incat sa il subtiem, dar nu il taiem pana in capat.
Dupa ce l-am subtiat, il batem usor cu un ciocan de snitele, apoi il condimentam cu sare, piper, boia dulce si busuioc pe ambele parti.
Cascavalul si mozzarella le facem cubulete.
Le punem pe jumatate din piept de pui, presaram si parmezanul.
Venim cu cealalta jumatate peste branzeturi, presam bine cu mana, obtinand un portofel. Daca nu se prinde bine, puneti 1-2 scobitori.
Incingem o tigaie grill, o ungem cu ulei.
Punem puiul, il rumenim la foc mediu, insa il acoeprim cu un capac, cate 1 minut pentru fiecare parte, pentru a se patrunde bine.
Se serveste cald!
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la grill cu branzeturi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Medalion de muschiulet cu frigarui si garnitura Fantasy

Medalion de muschiulet cu frigarui si garnitura Fantasy

Medalionul de muschiulet: Se curata muschiuletul de pielite, se spala si se sterge cu servet absorbant.

33 voturi    17 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Buzunare cu ciuperci

Buzunare cu ciuperci

Incepem cu ciupercile pe care le curatam le spalam. Razuim cateva ciuperci pt umplutura pe razatoarea

8 voturi    9 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1/2 piept de pui dezosat
  • 1 felie cascaval
  • 1 felie mozzarella
  • 1 lingura parmezan ras
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • busuioc uscat
  • 2 linguri ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

5 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

9 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe de pui pe grill cu garnitura de orez Pulpe de pui pe grill cu garnitura de orez

Pulpele le dezosam si le condimentam cu sare si piper pe ambele parti, apoi le punem intr-o tigaie grill impreuna cu uleiul pana se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Platou cu cartofi taranesti si ficatei de pui Platou cu cartofi taranesti si ficatei de pui

Mod de preparare: Îmi plac mult cartofii țărănești, sunt printre mâncărurile pe care le adoram când eram mică.

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Mancaruri cu carne
Curry de curcan si orez cu legume