autor:

Lacramioara Sima

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui la tava

Autor: Lacramioara Sima (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 03 februarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lacramioara Sima (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 03 februarie 2009

Ingrediente
1 piept pui, ardei gras rosu, bacon cca 100 gr, o rosie, sare, piper, cascaval

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui cca 1 cm grosime, se pune in tava de teflon unsa cu putin ulei, deasupra se pun felii de bacon, peste ele se pun ardei gras rosu taiata bastonase, apoi se pun bucati de cascaval taiate subtiri, peste se pun rondele de rosii si apoi de rade din nou cascaval. Bineinteles bucatile de pui se condimenteaza cu sare si piper. Se dau la cuptor cca 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la tava" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui cu legume la gratar (in tava grill pe aragaz)

Piept de pui cu legume la gratar (in tava grill pe aragaz)

Este vorba de un gratar facut pe aragaz la tava gril cu capac sau inchisa, care este foarte sanatos,

13 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Retete la gratar
Chiftelute de curcan la cuptorul cu halogen

Chiftelute de curcan la cuptorul cu halogen

Multi se feresc de chiftelute: prajeli, colesterol, fum, miros, etc. Daca le preparati din carne

15 voturi    5 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei

Trimmer T820E

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Spanac cu smantana