autor:

Lacramioara Sima

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui la tava

Autor: Lacramioara Sima (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 03 februarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lacramioara Sima (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 03 februarie 2009

Ingrediente
1 piept pui, ardei gras rosu, bacon cca 100 gr, o rosie, sare, piper, cascaval

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui cca 1 cm grosime, se pune in tava de teflon unsa cu putin ulei, deasupra se pun felii de bacon, peste ele se pun ardei gras rosu taiata bastonase, apoi se pun bucati de cascaval taiate subtiri, peste se pun rondele de rosii si apoi de rade din nou cascaval. Bineinteles bucatile de pui se condimenteaza cu sare si piper. Se dau la cuptor cca 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la tava" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui cu legume la gratar (in tava grill pe aragaz)

Piept de pui cu legume la gratar (in tava grill pe aragaz)

Este vorba de un gratar facut pe aragaz la tava gril cu capac sau inchisa, care este foarte sanatos,

13 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Retete la gratar
pulpe de pui la cuptor,cu orez si ciuperci

pulpe de pui la cuptor,cu orez si ciuperci

Spalam pulpele si le asezam pe patul de legume.Le stropim cu uleiul,adaugam condimente,apa si lasam

6 voturi    3 comentarii
50h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Ardei umpluti cu carne de porc