autor:

Lacramioara Sima

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui la tava

Autor: Lacramioara Sima (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 03 februarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lacramioara Sima (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 03 februarie 2009

Ingrediente
1 piept pui, ardei gras rosu, bacon cca 100 gr, o rosie, sare, piper, cascaval

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui cca 1 cm grosime, se pune in tava de teflon unsa cu putin ulei, deasupra se pun felii de bacon, peste ele se pun ardei gras rosu taiata bastonase, apoi se pun bucati de cascaval taiate subtiri, peste se pun rondele de rosii si apoi de rade din nou cascaval. Bineinteles bucatile de pui se condimenteaza cu sare si piper. Se dau la cuptor cca 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la tava" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui cu legume la gratar (in tava grill pe aragaz)

Piept de pui cu legume la gratar (in tava grill pe aragaz)

Este vorba de un gratar facut pe aragaz la tava gril cu capac sau inchisa, care este foarte sanatos,

15 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Retete la gratar
Cordon bleu

Cordon bleu

Se bate carnea de vita, se condimenteaza cu sare si piper si se aseaza peste feliile de sunca si

14 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Snitele de vita Stroganoff