Ceapa şi usturoiul se taie mărunt şi se călesc în puţin ulei de măsline. Se adaugă carnea. Se pune capacul şi se lasă 10 minute să se înăbuşe. Se adaugă şi roşiile tăiate cubuleţe, sare, piper, busuioc, oregano şi se mai fierbe 10 minute, cu capac, la foc mic. La sfârşit se adaugă măslinele şi după 5 minute mâncarea e gata.
Noi am servit-o lângă sufleu de cartofi noi cu brânză (reţeta o găseşti tot pe blog) şi salată de varză.
Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Betty's Kitchen.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii