autor:

motosca mariana

» » Mancaruri cu carne

piept de pui milanez

Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 martie 2010

Ingrediente
piept de pui, ciuperci, rosii pomodori, sare, piper, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

7 voturi

Mod de preparare

pieptul de pui se taie fasii sibtiri
ciupercile se spala si se taie julien fin
rosiile se trec prin blender

se trage in ulei pietul de pui pina acesta isi schimba culoarea (alb)..dupa care adaugam ciupercile si la sotam impreuna pina ce acestea se rumenesc.condimentam cu sare si piper .adaugam rosiile si lasam sa fiarba cateva minute

se serveste cald..

pofta buna!!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "piept de pui milanez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulada de miel umpluta cu legume

Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Chiftele

Chiftele

Se curata cartofii si ceapa si se dau prin razatoarea mica. Apoi se scurg de apa pe care si-o lasa. Se

1 vot    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2012

    Rapid ,gustos si prezentat super...

  • Marian

    Marian (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2011

    o mancare delicioasa si sanatoasa

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

    Gustos si rapid.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

      Foarte fin!

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

      Simplu si bun.

    • Fara foto

      flori de piatra , 03 martie 2010

      f. gustos.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 03 martie 2010

      Bun!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

7 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de motosca mariana
Drob de miel

Drob de miel

Organele de miel se pun la fiert in apa rece cu sare.Se spumeaza si se continua fierberea pana ce

105 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Bors de miel cu loboda rosie

Bors de miel cu loboda rosie

Se transeaza carnea si se pune la firt .Se spumeaza cu atentie si se continua fierberea.ceapa se

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Se transeaza pieptul de pui ca pentru un snitel dublu. Se bate usor apoi se aseaza deasupra pe o

2 voturi    4 comentarii
20 min
Fripturi

valentina ionita (Chef de cuisine)

Rapid ,gustos si prezentat super...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ragu de carne pe mamaliguta Ragu de carne pe mamaliguta

Intai punem o cratita larga la incalzit cu putin ulei si cand uleiul este cald, adaugam treptat ceapa, morcovul si ardeiul iute, dupa

1 vot    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Friptura din carne frageda de porc cu bere la cuptor