autor:

motosca mariana

» » Mancaruri cu carne

piept de pui milanez

Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 martie 2010

Ingrediente
piept de pui, ciuperci, rosii pomodori, sare, piper, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

7 voturi

Mod de preparare

pieptul de pui se taie fasii sibtiri
ciupercile se spala si se taie julien fin
rosiile se trec prin blender

se trage in ulei pietul de pui pina acesta isi schimba culoarea (alb)..dupa care adaugam ciupercile si la sotam impreuna pina ce acestea se rumenesc.condimentam cu sare si piper .adaugam rosiile si lasam sa fiarba cateva minute

se serveste cald..

pofta buna!!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "piept de pui milanez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Shaorma de casa

Shaorma de casa

Cele doua pulpe de pui se prajesc la gratar sau in ceaun. Dupa ce sunt gata, se curata de pe os si

22 voturi    4 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu carne
Conopida umpluta

Conopida umpluta

Conopida se opareste cu buchetele in jos 15 minute in apa cu sare. Ceapa se caleste in unt, se adauga

4 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2012

    Rapid ,gustos si prezentat super...

  • Marian

    Marian (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2011

    o mancare delicioasa si sanatoasa

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

    Gustos si rapid.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

      Foarte fin!

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

      Simplu si bun.

    • Fara foto

      flori de piatra , 03 martie 2010

      f. gustos.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 03 martie 2010

      Bun!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

7 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de motosca mariana
Drob de miel

Drob de miel

Organele de miel se pun la fiert in apa rece cu sare.Se spumeaza si se continua fierberea pana ce

105 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Bors de miel cu loboda rosie

Bors de miel cu loboda rosie

Se transeaza carnea si se pune la firt .Se spumeaza cu atentie si se continua fierberea.ceapa se

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Se transeaza pieptul de pui ca pentru un snitel dublu. Se bate usor apoi se aseaza deasupra pe o

2 voturi    4 comentarii
20 min
Fripturi

valentina ionita (Chef de cuisine)

Rapid ,gustos si prezentat super...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Friptura de pui cu ciuperci si cu cartofi noi