pieptul de pui se taie fasii sibtiri
ciupercile se spala si se taie julien fin
rosiile se trec prin blender
se trage in ulei pietul de pui pina acesta isi schimba culoarea (alb)..dupa care adaugam ciupercile si la sotam impreuna pina ce acestea se rumenesc.condimentam cu sare si piper .adaugam rosiile si lasam sa fiarba cateva minute
se serveste cald..
pofta buna!!!!
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii