Pieptul de piept se scoate si se tamponeaza de surplus punandu-se pe grill, se lasa aproximativ 5-7 minute pe fiecare parte, poate fi mai crocant sau mai neprajit in functie de fiecare persoana.
Separat se curata cartofii, se spala si se taie, se prajesc, separat in 100 gr de unt se caleste 2-3 minute ardeii, foarte putin pentru a nu isi schimba culoarea.
Se trece la aranjarea farfuriei, cartofii prajiti, pieptul de pui deasupra, se pune parmezanul ras deasupra si se pun pe marginea farfuriei garnitura de ardei.
Pofta Buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii