autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Fripturi

Piept de Pui OLGA

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 30 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 30 martie 2009

Ingrediente
1-2 bucati de piept de pui, 200-300 gr de cartofi, 100-150 gr de parmezan, 150 gr de amestec de ardei, 100 gr de unt, , , Pieptul de pui se marineaza aproximatoiv 30 minute, , Marinata se compune din ½ de ceapa, 2 catei de usturoi, sare, cimbru, piper, ½ de cana de vin rosu si un strop de ulei de masline, dupa ce a prins aromele respective

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

30 voturi

Mod de preparare

Pieptul de piept se scoate si se tamponeaza de surplus punandu-se pe grill, se lasa aproximativ 5-7 minute pe fiecare parte, poate fi mai crocant sau mai neprajit in functie de fiecare persoana.

Separat se curata cartofii, se spala si se taie, se prajesc, separat in 100 gr de unt se caleste 2-3 minute ardeii, foarte putin pentru a nu isi schimba culoarea.

Se trece la aranjarea farfuriei, cartofii prajiti, pieptul de pui deasupra, se pune parmezanul ras deasupra si se pun pe marginea farfuriei garnitura de ardei.


Pofta Buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de Pui OLGA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de pui cu migdale, ananas si kiwi

Piept de pui cu migdale, ananas si kiwi

Pieptul de pui se taie in cubulete, se pune o tigaie pe foc in care se adauga uleiul de susan, se

2 voturi    2 comentarii
30 min
Fripturi
Pui la punga cu garnitura mexicana si morcovi mici

Pui la punga cu garnitura mexicana si morcovi mici

Se portioneaza puiul, se introduce in punga, se introduc mirodeniile, se amesteca bine cu mana in

7 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine):

    Imi place reteta ta si o sa o incerc curand.Pieptul de pui imi place mult la gratar.Inainte de a-l pune la gratar,il tin la marinat in vin,zeama de lamaie si condimente.Iese foarte fraged.

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    Mie imi place tare mult cum arata!Iar reteta este ...gustoasa!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

    Foarte buna, ma tenteaza reteta, desigur o sa o pregatesc.

  • Epure Mariana

    Epure Mariana (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010

    Nico imi ploua in gura! tare as vrea si eu o portie! nu trebuie sa iei in seama comentarii rautacioase ! sincer nu-i inteleg pe acesti oameni care daca nu vor sa faca o reteta sa nu o faca! mie mi se pare de bun simt daca faci un comentariu la reteta cuiva care a muncit sa o faca si sa si puna poze ca sa ne bucuram cu totii de ea, sa faci un comentariu bun, incurajator sau eventual o critica constructiva, sa dai un sfat, sa spui ce ai pune tu in plus, ceva de genul asta nu asa cum a facut Alina sa dea peste nas ca si cand ea o fi perfecta! sunt curioasa daca retetele ei sunt macar pe jumate de bune ca ale tale!

    • nasea alina

      nasea alina (Chef de cuisine) , 05 mai 2009

      Cu sau fara suparare, in primul rand: nu are aspect. Ardeii, se prajesc n...min sa nu-si schimbe culoarea... poate ai dorit ceva inedit, dar aici vede si citeste multa lume!!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

30 voturi

Ingrediente

  • 1-2 bucati de piept de pui
  • 200-300 gr de cartofi
  • 100-150 gr de parmezan
  • 150 gr de amestec de ardei
  • 100 gr de unt
  • Pieptul de pui se marineaza aproximatoiv 30 minute
  • Marinata se compune din ½ de ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • cimbru
  • piper
  • ½ de cana de vin rosu si un strop de ulei de masline
  • dupa ce a prins aromele respective

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri

mirey (Chef de cuisine)

Mie imi place tare mult cum arata!Iar reteta este ...gustoasa!

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Piept de pui cu ghimbir, lămâie şi miere