autor:

monik

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui-Pane cu lapte si cascaval

Autor: monik (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: monik (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 februarie 2011

Ingrediente
-600g piept de pui, -300g faina, -150g cascaval ras, -500g lapte, -sare, -ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui in feliute subtiri si se dau prin faina(eu prefer sa pun sarea in faina).
Apoi se dau prin ou si se pun intro baie de ulei pana se prajeste pe ambele parti.Dupa ce sau prajit se pune cam un pahar de lapte si se lasa pana se evapora jumatate de lapte.La sfarsit se pudreaza cu cascaval.Se mai lasa 4-5 min si se servesc fierbinti
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui-Pane cu lapte si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii

  • Constantin Nastase , 13 noiembrie 2015

    Nu inteleg!

  • Constantin Nastase , 13 noiembrie 2015

    Monik

  • Radulescu Cristian Sorin , 27 septembrie 2013

    "Dupa ce sau prajit se pune cam un pahar de lapte si se lasa pana se evapora jumatate de lapte." Unde ? In baia de ulei ? Nu e clar si e pacat ............

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 09 februarie 2011

      Interesanta reteta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • -600g piept de pui
  • -300g faina
  • -150g cascaval ras
  • -500g lapte
  • -sare
  • -ulei

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Interesanta reteta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Tocanita din pipote si inimi de pasare