autor:

monik

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui-Pane cu lapte si cascaval

Autor: monik (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: monik (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 februarie 2011

Ingrediente
-600g piept de pui, -300g faina, -150g cascaval ras, -500g lapte, -sare, -ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui in feliute subtiri si se dau prin faina(eu prefer sa pun sarea in faina).
Apoi se dau prin ou si se pun intro baie de ulei pana se prajeste pe ambele parti.Dupa ce sau prajit se pune cam un pahar de lapte si se lasa pana se evapora jumatate de lapte.La sfarsit se pudreaza cu cascaval.Se mai lasa 4-5 min si se servesc fierbinti
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui-Pane cu lapte si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Papricas de pui cu smantana

Papricas de pui cu smantana

-Pieptul de pui se taie bucatele si se rumeneste in 2 linguri de ulei -Se adauga ceapa si usturoiul

4 voturi    10 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne
Pulpite de pui cu galuste bavareze si sos vanatoresc

Pulpite de pui cu galuste bavareze si sos vanatoresc

Carnea spalata si transata o uscam cu servetele de hartie , apoi o condimentam si o lasam asa 15

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Constantin Nastase , 13 noiembrie 2015

    Nu inteleg!

  • Fara foto

    Constantin Nastase , 13 noiembrie 2015

    Monik

  • Fara foto

    Radulescu Cristian Sorin , 27 septembrie 2013

    "Dupa ce sau prajit se pune cam un pahar de lapte si se lasa pana se evapora jumatate de lapte." Unde ? In baia de ulei ? Nu e clar si e pacat ............

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 09 februarie 2011

      Interesanta reteta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • -600g piept de pui
  • -300g faina
  • -150g cascaval ras
  • -500g lapte
  • -sare
  • -ulei

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Interesanta reteta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Muschi la cuptor cu conopida