Se taie pieptul de pui in feliute subtiri si se dau prin faina(eu prefer sa pun sarea in faina).
Apoi se dau prin ou si se pun intro baie de ulei pana se prajeste pe ambele parti.Dupa ce sau prajit se pune cam un pahar de lapte si se lasa pana se evapora jumatate de lapte.La sfarsit se pudreaza cu cascaval.Se mai lasa 4-5 min si se servesc fierbinti
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii