autor:

monik

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui-Pane cu lapte si cascaval

Autor: monik (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: monik (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 februarie 2011

Ingrediente
-600g piept de pui, -300g faina, -150g cascaval ras, -500g lapte, -sare, -ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui in feliute subtiri si se dau prin faina(eu prefer sa pun sarea in faina).
Apoi se dau prin ou si se pun intro baie de ulei pana se prajeste pe ambele parti.Dupa ce sau prajit se pune cam un pahar de lapte si se lasa pana se evapora jumatate de lapte.La sfarsit se pudreaza cu cascaval.Se mai lasa 4-5 min si se servesc fierbinti
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui-Pane cu lapte si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Aripi de Curcan la Cuptor

Aripi de Curcan la Cuptor

Carnea se spala,se trece prin flacara pe toate partile... Ceapa si usturoiul se toaca marunt,se

14 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Praz invelit in Sunca(Bacon)

Praz invelit in Sunca(Bacon)

Se taie prazul cam 10 bucati mai mari cam 8-10 cm, care se invelesc in sunca(bacon)se prind cu scobitori

12 voturi    2 comentarii
25 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Constantin Nastase , 13 noiembrie 2015

    Nu inteleg!

  • Fara foto

    Constantin Nastase , 13 noiembrie 2015

    Monik

  • Fara foto

    Radulescu Cristian Sorin , 27 septembrie 2013

    "Dupa ce sau prajit se pune cam un pahar de lapte si se lasa pana se evapora jumatate de lapte." Unde ? In baia de ulei ? Nu e clar si e pacat ............

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 09 februarie 2011

      Interesanta reteta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • -600g piept de pui
  • -300g faina
  • -150g cascaval ras
  • -500g lapte
  • -sare
  • -ulei

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Interesanta reteta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Escalop de porc cu ciuperci