autor:

monik

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui-Pane cu lapte si cascaval

Autor: monik (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: monik (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 februarie 2011

Ingrediente
-600g piept de pui, -300g faina, -150g cascaval ras, -500g lapte, -sare, -ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui in feliute subtiri si se dau prin faina(eu prefer sa pun sarea in faina).
Apoi se dau prin ou si se pun intro baie de ulei pana se prajeste pe ambele parti.Dupa ce sau prajit se pune cam un pahar de lapte si se lasa pana se evapora jumatate de lapte.La sfarsit se pudreaza cu cascaval.Se mai lasa 4-5 min si se servesc fierbinti
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui-Pane cu lapte si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu lamaie

Pui cu lamaie

Spalam puiul ,il lasam deoarte si stoarcem lamaia(1 e de ajuns )a mea a fost mare.Punem zeama impreuna

7 voturi    8 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Tochitura

Tochitura

Se taie carnea de porc cubulete si se caleste in f putin ulei, apoi se toarna apa, jumatate de cana,

7 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Constantin Nastase , 13 noiembrie 2015

    Nu inteleg!

  • Fara foto

    Constantin Nastase , 13 noiembrie 2015

    Monik

  • Fara foto

    Radulescu Cristian Sorin , 27 septembrie 2013

    "Dupa ce sau prajit se pune cam un pahar de lapte si se lasa pana se evapora jumatate de lapte." Unde ? In baia de ulei ? Nu e clar si e pacat ............

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 09 februarie 2011

      Interesanta reteta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • -600g piept de pui
  • -300g faina
  • -150g cascaval ras
  • -500g lapte
  • -sare
  • -ulei

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Interesanta reteta.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Galantina de pui/cu garnitura