Reteta postata pe: 02 decembrie 2005
Ingrediente
piept de pui dezosat 2 buc, 2 l apa,3 oua, 3 linguri faina, 1 lingura mustar, ulei pentru prajit, sare, vegeta
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Pieptul de pui de spala si se fierbe in apa cu sare. Cand este fiert, se scurge bine de apa, se sectioneaza in bucatele ( dintr-un piept iasa cam 6-8 bucati). Din oua, faina, mustar si vegeta se prepara un aluat pentru pane, prin care se trec bucatelele de piept de pui si se prajesc in ulei incins pana devin aurii.
Se servesc cu pilaf de orez sau piure de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui pane" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se pun la fiert in oale separate pieptul de pui si buchetul de brocoli. Se fierb cam 10 minute din
1 vot
1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pieptul de pui se spala, se sterge si se taie felii subtiri. Se asezoneaza cu sare (vegeta) , piper
2 voturi
0 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
me , 12 decembrie 2009
nu a iesit asa grozav dupa cum a fost prezentat. mai multe detalii!