autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui pane

Autor: Carmen Diconi (Bucatar)   
    Reteta postata pe: 02 decembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Carmen Diconi (Bucatar)   
Reteta postata pe: 02 decembrie 2005

Ingrediente
piept de pui dezosat 2 buc, 2 l apa,3 oua, 3 linguri faina, 1 lingura mustar, ulei pentru prajit, sare, vegeta

Dificultate: Redusa Timp: 1h

27 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui de spala si se fierbe in apa cu sare. Cand este fiert, se scurge bine de apa, se sectioneaza in bucatele ( dintr-un piept iasa cam 6-8 bucati). Din oua, faina, mustar si vegeta se prepara un aluat pentru pane, prin care se trec bucatelele de piept de pui si se prajesc in ulei incins pana devin aurii.
Se servesc cu pilaf de orez sau piure de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chicken Fingers - (sau Piept de pui pane a la Ciobeni)

Chicken Fingers - (sau Piept de pui pane a la Ciobeni)

Pieptul de pui curăţat de piele şi dezosat se taie feliuţe de 1cm grosime. Am zbătut bine un

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
Piept de pui pane

Piept de pui pane

Pieptul de pui se spala, se sterge si se taie felii subtiri. Se asezoneaza cu sare (vegeta) , piper

2 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    me , 12 decembrie 2009

    nu a iesit asa grozav dupa cum a fost prezentat. mai multe detalii!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

27 voturi

Ingrediente

  • piept de pui dezosat 2 buc
  • 2 l apa,3 oua
  • 3 linguri faina
  • 1 lingura mustar
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • vegeta

Raporteaza reteta

Fara foto

me

nu a iesit asa grozav dupa cum a fost prezentat. mai multe detalii!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu ciuperci