PIEPT DE PUI PE PAT DE LEGUME

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 1 kg piept de pui ( 2 pipeti taiati in 4 bucati)
  • - 3 morcovi taiati julien
  • - 3 ardei taiati julien
  • - 2 cepe taiate marunt
  • - 4 catei de usturoi
  • - 2 linguri de miere
  • - 2 pahare vin alb sec
  • - 100 ml ulei masline
  • - 250 g ciuperci (1 cutie)
  • - 400 g cascaval
  • - 20 g sos de soia
  • - Garnitura de orez (Uncle Bens)

Mod de preparare

- Se taie pieptul de pui in 4 bucati

- Se cresteaza fiecare bucata si se introduce o felie de cascaval, 4 capere, sare, piper si cate 1 catel de usturoi taiat marunt.

- Se sareaza si pipereaza fiecare bucata de piept de pui, umpluta.

- Din ceapa, morcov, ardei si ciuperci se face un pat de legume asezate in tava peste uleiul si vinul care se omogenizeaza in prealabil, secondimenteaza cu piper , sare, apoi se aseaza pieptul de pui care se unge cu 2 linguri de miere.

- Se da la cuptor 45 de min, se intoarce pieptul de pui si si se aseaza inca o felie de cascaval deasupra, apoi se mai lasa 25 min la cuptor.

- Se serveste cu garniture de orez stropit cu sos de soia.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise