autor:

FLORINEL

» » Mancaruri cu carne

PIEPT DE PUI PE PAT DE LEGUME

Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: FLORINEL (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iunie 2008

Ingrediente
- 1 kg piept de pui ( 2 pipeti taiati in 4 bucati), - 3 morcovi taiati julien, - 3 ardei taiati julien, - 2 cepe taiate marunt, - 4 catei de usturoi, - 2 linguri de miere, - 2 pahare vin alb sec, - 100 ml ulei masline, - 250 g ciuperci (1 cutie), - 400 g cascaval, - 20 g sos de soia, - Garnitura de orez (Uncle Bens)

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

- Se taie pieptul de pui in 4 bucati
- Se cresteaza fiecare bucata si se introduce o felie de cascaval, 4 capere, sare, piper si cate 1 catel de usturoi taiat marunt.
- Se sareaza si pipereaza fiecare bucata de piept de pui, umpluta.
- Din ceapa, morcov, ardei si ciuperci se face un pat de legume asezate in tava peste uleiul si vinul care se omogenizeaza in prealabil, secondimenteaza cu piper , sare, apoi se aseaza pieptul de pui care se unge cu 2 linguri de miere.
- Se da la cuptor 45 de min, se intoarce pieptul de pui si si se aseaza inca o felie de cascaval deasupra, apoi se mai lasa 25 min la cuptor.
- Se serveste cu garniture de orez stropit cu sos de soia.
Daca ti-a placut reteta noastra "PIEPT DE PUI PE PAT DE LEGUME" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui in crusta de mac pe pat de legume

Piept de pui in crusta de mac pe pat de legume

1.Pieptul de pui dezosat se taie in doua apoi se spala si se sterge cu un prosop,se sareaza si condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

Cartofii se spala bine,se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dupa ce au fiert,se lasa la racit,se

9 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • - 1 kg piept de pui ( 2 pipeti taiati in 4 bucati)
  • - 3 morcovi taiati julien
  • - 3 ardei taiati julien
  • - 2 cepe taiate marunt
  • - 4 catei de usturoi
  • - 2 linguri de miere
  • - 2 pahare vin alb sec
  • - 100 ml ulei masline
  • - 250 g ciuperci (1 cutie)
  • - 400 g cascaval
  • - 20 g sos de soia
  • - Garnitura de orez (Uncle Bens)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Chec aperitiv