autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui perfect

Autor: roska (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 07 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: roska (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 07 martie 2009

Ingrediente
1,3 kg piept de pui, 260 g unt, 200 g ceapa verde, 1,1 kg ciuperci proaspete, 600 ml smantana, 30 g usturoi, 3 g tarhon proaspat, 200 ml lichior Amaretto, 250 g cascaval, 85 g capere, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se bate usor si se condimenteaza. Ceapa se taie rondele, ciupercile se taie felii, usturoiul si tarhonul se taie marunt, cascavalul se rade. Pieptul de pui se prajeste rapid in jumatate din cantitatea de unt. Dupa ce se scoate, tot aici se soteaza ceapa, ciupercile, usturoiul si tarhonul. Intr-o tava se aseaza pieptul de pui peste care se adauga legumele. Separat, la foc mic, smantana cu cascavalul, caperele si lichiorl se amesteca rapid pentru omogenizare. Se toarna tot sosul peste pieptul de pui si se da la cuptor 20 de minute.
Ca si garnitura recomand orezul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui perfect" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu lamaie la tigaie

Pulpe de pui cu lamaie la tigaie

Intr-o tigaie incinsa punem untul la topit, iar dupa aceea sotam pulpele de pui pe toate partile. Intre

0 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Confit de canard

Confit de canard

* Prima zi: Presara pulpele de rata bine de tot cu sare, pe toate partile. Pune-le intr-o tava, acopera-le

3 voturi    3 comentarii
30h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
“M’nazaleh batatas”- Gulaş arabesc