autor:

Doina  Varga

» » , Fripturi, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Piept de pui picant cu fasole verde

Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 septembrie 2009

Ingrediente
1 piept de pui (500-600 g), 400 g fasole verde fara ate, 1-2 ardei peperoni rosii, 1 legatura marar si patrunjel, 50 ml ulei, 2 linguri ulei de masline, 1-2 linguri otet, 8-10 catei de usturoi, condimente pentru friptura, sare, piper, chili, paprika, cimbru

Dificultate: Medie Timp: 40 min

19 voturi

Mod de preparare

Se dezoseaza pieptul de pui, se curata de piele si se taie fasii. Se pune carnea pe o farfurie, se stropeste cu uleiul de masline si se condimenteaza cu cimbru, paprika, chili, condimente pentru fripura. Se lasa cam 10 -15 minute.
Intre timp puneti la fiert fasolea verde, intr-un vas de fiert in aburi sau intr-un litru de apa cu putina sare.
Intr-o tigaie antiaderenta incingeti uleiul si prajiti la foc mic pieptul de pui cam 25-30 minute, pe toate partile. Dregeti gustul de sare, piper si asezonati cu verdeata si feliute de peperoni si de usturoi.
Dupa ce a fiert fasolea, scoateti-o pe o farfurie si asezonati-o cu feliute de usturoi si stropiti-o cu putin sos in care s-a prajit carnea si otet.
Asezati pe farfurii carnea, fasole verde, stropiti cu putin sos si garnisiti cu frunze de verdeata si feliute de peperoni.
Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui picant cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi noi, impanati

Cartofi noi, impanati

Curatam cartofii de coaja si ii crestam pe orizontala( ca pe acordeon) lasand baza intact. Taiem

16 voturi    22 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Musaca cu dovlecei si carne tocata de curcan

Musaca cu dovlecei si carne tocata de curcan

Carnea tocata se pune intr-un castron si se amesteca cu sare, piper, putin cimbru, verdeata taiata

0 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 iulie 2010

    Felicitari ,e super !

  • Doina  Varga

    Doina Varga (Chef de cuisine) , 13 martie 2010

    Dragi prietene, o perioada de timp nu voi mai raspunde la comentariile voastre. Mie imi place de multe ori sa glumesc, dar de aici pana la a fi acuzata de una si de alta este cale lunga. Daca aveti intrebari legate de reteta, va rog sa imi trimiteti un mesaj privat. Va multumesc anticipat.

  • Doina  Varga

    Doina Varga (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2009

    Multumesc mult.

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2009

      buna reteta,felicitari.

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2009

      Multumesc mult.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2009

      Apetisantaaaa!

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 06 octombrie 2009

      Multumesc. Fiecare o condimenteaza dupa cum ii place.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 04 octombrie 2009

      Imi place.Fac si eu aceasta reteta ,dar nu asa condimentata.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 octombrie 2009

      Hmmm,ce bine arata...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

40 min

19 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui (500-600 g)
  • 400 g fasole verde fara ate
  • 1-2 ardei peperoni rosii
  • 1 legatura marar si patrunjel
  • 50 ml ulei
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1-2 linguri otet
  • 8-10 catei de usturoi
  • condimente pentru friptura
  • sare
  • piper
  • chili
  • paprika
  • cimbru

Raporteaza reteta

Retete
de Doina Varga
Praz umplut

Praz umplut

Se taie prazul, pana la frunze , in bucati lungi de 6-8 cm desfacandu-se in tubulete de cate 2 straturi.

41 voturi    8 comentarii
1h 25 min
Retete vegetariene
Gratar special de pui

Gratar special de pui

1. Se taie pieptul de pui in lung in sase fasii, se condimenteaza, se bate putin. 2. Se toaca pulpele

32 voturi    7 comentarii
45 min
Fripturi
Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Intr-o tava puneti 1/2 pachet margarina (100g), turnati 1/2 din Compozitia 1, puneti merele stoarse,

125 voturi    20 comentarii
40 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Felicitari ,e super !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tarta cu dovlecel si branza Tarta cu dovlecel si branza

Faina, sarea, oul si untul taiat bucatele se pun intr-un castron si se amesteca cu mana pana cand se obtine un aluat omogen, care se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Varza cu rata in sos de rosii, ca la mama acasa Varza cu rata in sos de rosii, ca la mama acasa

Este o reteta din Bucovina, cei ce au mancat asa ceva, nici pana acuma nu au uitat gustul si aroma deosebita. Se poate gati, fie la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Orez rosu si alb cu legume si creveti