Se dezoseaza pieptul de pui, se curata de piele si se taie fasii. Se pune carnea pe o farfurie, se stropeste cu uleiul de masline si se condimenteaza cu cimbru, paprika, chili, condimente pentru fripura. Se lasa cam 10 -15 minute.
Intre timp curatati vanata, taiati-o cubulete si stropiti-o cu zeama de lamaie (ca sa nu se innegreasca) apoi condimentati-o cu cateva feliute de peperoni.
Intr-o tigaie antiaderenta incingeti uleiul si prajiti la foc mic pieptul de pui cam 15 minute, pe toate partile, apoi adaugati vinetele si mai lasati pe foc inca 10-15 minute. Dregeti gustul de sare, piper si asezonati cu verdeata si feliute de peperoni si de usturoi.
Puneti pe farfurii carnea, adaugati vinetele si putin sos din tigaie si garnisiti cu marar si patrunjel.
Pofta buna.
Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii