autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui picant

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 iulie 2010

Ingrediente
1 piept de pui, 1 ardei iute, sos de soia, vin, amestec de mirodenii, ulei de măsline

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui în 2 pe lungime, apoi în feliuţe.
Se pune în wok ulei de măsline şi se frige pieptul. Se taie ardeiul iute feliuţe sau se poate pune pastă de ardei iute.
Se stinge cu vin, se mai lasă putţn apoi se adaugă sosul de soia şi un amestec de mirodenii uscate.
Îl serviţi cu ce garnitură doriţi sau cu o salată.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui picant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui picant cu vinete

Piept de pui picant cu vinete

Se dezoseaza pieptul de pui, se curata de piele si se taie fasii. Se pune carnea pe o farfurie, se

27 voturi    12 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piept de pui picant cu fasole verde

Piept de pui picant cu fasole verde

Se dezoseaza pieptul de pui, se curata de piele si se taie fasii. Se pune carnea pe o farfurie, se

19 voturi    9 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 31 iulie 2010

    Cred ca este o bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 ardei iute
  • sos de soia
  • vin
  • amestec de mirodenii
  • ulei de măsline

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

81 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

3 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Rulouri curcan cu mar