Piept de pui prajit cu rozmarin

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr piept de pui fara os,
  • 100 ml ulei de masline,
  • 30 g rozmarin proaspat,
  • sucul de la doua lamai,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare

Pieptul de pui se marineaza in uleiul de masline, sucul de lamaie si rozmarinul proaspat taiat marunt, sare si piper pt aproximativ 15- 20 minute, apoi se prajeste intr-o tigaie.

Se poate servi cu paste, smantana si salvie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor