autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

PIEPT DE PUI PRAJIT CU ROZMARIN

Autor: RUSU C. ALINA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 august 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: RUSU C. ALINA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 august 2007

Ingrediente
INGREDIENTE PENTRU 2 PERSOANE, 800 GR PIEPT DE PUI FARA OS, 100 ML ULEI DE MASLINE, 30 GR ROZMARIN PROASPAT, SUCUL DE LA DOUA LAMAI, SARE SI PIPER,

Dificultate: Redusa Timp: 2h

2 voturi

Mod de preparare

PIEPTUL DE PUI SE MARINEAZA IN ULEIUL DE MASLINE,SUCUL DE LAMAIE SI ROZMARINUL PROASPAT TAIAT MARUNT,SARE SI PIPER PENTRU APROXIMATIV 15-20 MINUTE,APOI SE PRAJESTE INTR-O TIGAIE.SE POATE SERVI CU PASTE,SMANTANA SI SALVIE.
Daca ti-a placut reteta noastra "PIEPT DE PUI PRAJIT CU ROZMARIN" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Frigarui din piept de pui si legume cu sos de iaurt si menta

Frigarui din piept de pui si legume cu sos de iaurt si menta

Pieptul de pui spalat si scurs de apa, se taie cubulete, rosiile se taie in jumatati, ceapa se curata,

3 voturi    1 comentariu
20 min
Mancaruri cu carne
Pulpe pane cu cartofi la cuptor

Pulpe pane cu cartofi la cuptor

Pulpele se spala bine si se da jos pielea de pe ele.Se condimenteaza bine cu ce condimente preferati. Ceapa

26 voturi    14 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

2 voturi

Ingrediente

  • INGREDIENTE PENTRU 2 PERSOANE
  • 800 GR PIEPT DE PUI FARA OS
  • 100 ML ULEI DE MASLINE
  • 30 GR ROZMARIN PROASPAT
  • SUCUL DE LA DOUA LAMAI
  • SARE SI PIPER

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
CHIFTELE