autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Fripturi

Piept de pui roman

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 25 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 25 iunie 2009

Ingrediente
piept de pui, crengute de rozmarin(acele se curata de pe crengute si se toaca), sare, piper, felii de brinza galbena, prosciuto crudo sau bacon, ulei de masline

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se taie felii si se aplatizeaza.Se asezoneaza cu sare,piper,ulei si rozmarin tocat.

Pe fiecare felie de carne se pune o felie de brinza si deasupra una de prosciuto.

Crengutele de rozmarin se trec prin carne brinza si prosciuto. Frigaruile obtinute se prajesc in ulei incins si cind sint aproape gata se toarna deasupra vinul si se fierbe pina cind se evapora tot .

Se servesc cu garnitura de dovlecei si rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui roman" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de porc in sos de bere

Friptura de porc in sos de bere

Incingeti uleiul intr-o cratita incapatoare(care sa o puteti da la cuptor),puneti ceapa si usturoiul

3 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Potarnichii cu dafin si orez

Potarnichii cu dafin si orez

Potarnichile se prajesc in friteuza sau in tigaie, legumele se toaca marunt, se calesc in ulei de

0 voturi    2 comentarii
15 min
Fripturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2009

    O bunatate...

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2009

    Multumesc mult Alina!

  • Alina

    Alina (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2009

    Gabi, imi plac retetele tale ! Ma intereseaza in mod deosebit retetele cu carne de pui. Cea prezentata de tine este chiar deosebita. Felicitari !!!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • piept de pui
  • crengute de rozmarin(acele se curata de pe crengute si se toaca)
  • sare
  • piper
  • felii de brinza galbena
  • prosciuto crudo sau bacon
  • ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de porc cu cartofi aurii