Piept de pui roman

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept de pui
  • crengute de rozmarin(acele se curata de pe crengute si se toaca)
  • sare
  • piper
  • felii de brinza galbena
  • prosciuto crudo sau bacon
  • ulei de masline

Mod de preparare

Carnea se taie felii si se aplatizeaza.Se asezoneaza cu sare,piper,ulei si rozmarin tocat.

Pe fiecare felie de carne se pune o felie de brinza si deasupra una de prosciuto.

Crengutele de rozmarin se trec prin carne brinza si prosciuto. Frigaruile obtinute se prajesc in ulei incins si cind sint aproape gata se toarna deasupra vinul si se fierbe pina cind se evapora tot .

Se servesc cu garnitura de dovlecei si rosii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise