Carnea se taie felii si se aplatizeaza.Se asezoneaza cu sare,piper,ulei si rozmarin tocat.
Pe fiecare felie de carne se pune o felie de brinza si deasupra una de prosciuto.
Crengutele de rozmarin se trec prin carne brinza si prosciuto. Frigaruile obtinute se prajesc in ulei incins si cind sint aproape gata se toarna deasupra vinul si se fierbe pina cind se evapora tot .
Se servesc cu garnitura de dovlecei si rosii.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii