Se taie pieptul de pui in felii care se condimenteaza dupa gust si se asaza in vasul de iena. Se stropesc cu putin ulei si apa si se dau la cuptor pentru cca. 30 min(pana se rumenesc putin). In acest timp, se taie ceapa si cartofii cubulete, se condimenteaza si se calesc pana devin luciosi(nu trebuie sa fie in totalitate fierti). Apoi se adauga peste pieptul de pui si se lasa la cuptor inca 30 min. La final se adauga un sos preparat din telemeaua rasa, smanatana si ouale batute si se lasa toate la cuptor pana se capata o culoare aurie si aspect rumenit.

Fursecuri piersici umplute cu crema, fragede si aromate, reteta clasica de casa. Delicioase, colorate si perfecte pentru...
Fursecuri piersici umplute cu crema - reteta clasica, simpla si delicioasa
Descopera cum sa prepari salata de pui cu ciuperci si maioneza, o reteta usoara si gustoasa, perfecta pentru orice ocazie....
Salata de pui cu ciuperci si maioneza. Reteta usoara si gustoasa, perfecta pentru orice ocazie
Negresa cu gem si nuci – cea mai simpla si delicioasa reteta, perfecta pentru o prajitura umeda si aromata. Fara oua, unt...
Negresa cu gem si nuci - cea mai simpla si delicioasa reteta
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii