Piept de pui umplut

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • (4portii):
  • 1/2manunchi de patrunjel,
  • 100gr.crema de branza,
  • 1 ceapa,
  • 250 gr. ciuperci de balegar,
  • 1 galbenus,
  • 4 fileuri din piept de pui,
  • 2-3linguri ulei,
  • 1morcov,
  • 750gr. broccoli,
  • 1/8l.vin alb,
  • 1lingura de amidon alimentar,
  • sare, piper alb,
  • 3 3/4dl.supa de carne(poate fi si din cubulet);

Mod de preparare

Patrunjelul bine tocat se amesteca cu crema de branza, cu ceapa taiata cubulete, 100gr. ciuperci taiate marunt si un galbenus de ou. Se sareza si se pipereaza. In fiecare fileu de carne se face un buzunaras , in care se pune din umplutura aceasta.

Morcovul curatat se taie rondele, iar restul de ciuperci felii. Intr-o tigaie de Teflon, in ulei fierbinte se frig fileurile de pui pe ambele parti cate 5-5 min. Adaugam morcovul, ciupercile si frigem 3 min. Se adauga vinul si supa de carne si se lasa la fiert 10min.

Broccoli se fierbe in apa sarata timp de 7-8 min. Se scoate carnea, se pune pe o farfurie la cald. In jiul ramas de la fierberea fileurilor, se pune amidonul alimentar, pe care l-am amestecat in prealabil cu putina apa rece. Pe un platou oval, pe miljloc, se aseaza fileurile taiate in doua, oblic, iar de o parte si de alta a acestora se pune broccoli. Se poate servi preparatul si cu garnitura de cartofi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise