autor:

Vekas

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Piept de pui umplut

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 decembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 decembrie 2006

Ingrediente
(4portii):, 1/2manunchi de patrunjel, , 100gr.crema de branza, , 1 ceapa, , 250 gr. ciuperci de balegar, , 1 galbenus, , 4 fileuri din piept de pui, , 2-3linguri ulei, , 1morcov, , 750gr. broccoli, , 1/8l.vin alb, , 1lingura de amidon alimentar, , sare, piper alb,, 3 3/4dl.supa de carne(poate fi si din cubulet)

Dificultate: Ridicata Timp: 1h 30 min

12 voturi

Mod de preparare

Patrunjelul bine tocat se amesteca cu crema de branza, cu ceapa taiata cubulete, 100gr. ciuperci taiate marunt si un galbenus de ou. Se sareza si se pipereaza. In fiecare fileu de carne se face un buzunaras , in care se pune din umplutura aceasta.
Morcovul curatat se taie rondele, iar restul de ciuperci felii. Intr-o tigaie de Teflon, in ulei fierbinte se frig fileurile de pui pe ambele parti cate 5-5 min. Adaugam morcovul, ciupercile si frigem 3 min. Se adauga vinul si supa de carne si se lasa la fiert 10min.
Broccoli se fierbe in apa sarata timp de 7-8 min. Se scoate carnea, se pune pe o farfurie la cald. In jiul ramas de la fierberea fileurilor, se pune amidonul alimentar, pe care l-am amestecat in prealabil cu putina apa rece. Pe un platou oval, pe miljloc, se aseaza fileurile taiate in doua, oblic, iar de o parte si de alta a acestora se pune broccoli. Se poate servi preparatul si cu garnitura de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piept de pui umplut

Piept de pui umplut

Se spala bucatile de pui si se usuca cu un servet de hartie. Cascavalul se da pe razatoarea mare. Bucatile

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui umplut cu prune, cascaval si sunca

Piept de pui umplut cu prune, cascaval si sunca

Cartofii se calesc cu ceapa si usturoi pana se-nmoaie dar nu se faramiteaza, Pieputl de pui se tai

14 voturi    3 comentarii
50 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Ridicata

Timp

1h 30 min

12 voturi

Ingrediente

  • (4portii):
  • 1/2manunchi de patrunjel
  • 100gr.crema de branza
  • 1 ceapa
  • 250 gr. ciuperci de balegar
  • 1 galbenus
  • 4 fileuri din piept de pui
  • 2-3linguri ulei
  • 1morcov
  • 750gr. broccoli
  • 1/8l.vin alb
  • 1lingura de amidon alimentar
  • sare
  • piper alb,
  • 3 3/4dl.supa de carne(poate fi si din cubulet)

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza cu carne de pui, la cuptor Varza cu carne de pui, la cuptor

Atunci cand e posibil, se poate pune cu o seara inainte carnea la macerat intr-un sos de mustar, sos de soia, praf de usturoi si ulei. Pentru

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza

Pentru ca suntem in sezonul rece, am pregatit ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza. Mod de preparare: Se pune la fiert, intr-o

1 vot    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciulama de ciuperci la Doubletta