autor:

Vekas

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Piept de pui umplut

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 decembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 decembrie 2006

Ingrediente
(4portii):, 1/2manunchi de patrunjel, , 100gr.crema de branza, , 1 ceapa, , 250 gr. ciuperci de balegar, , 1 galbenus, , 4 fileuri din piept de pui, , 2-3linguri ulei, , 1morcov, , 750gr. broccoli, , 1/8l.vin alb, , 1lingura de amidon alimentar, , sare, piper alb,, 3 3/4dl.supa de carne(poate fi si din cubulet)

Dificultate: Ridicata Timp: 1h 30 min

12 voturi

Mod de preparare

Patrunjelul bine tocat se amesteca cu crema de branza, cu ceapa taiata cubulete, 100gr. ciuperci taiate marunt si un galbenus de ou. Se sareza si se pipereaza. In fiecare fileu de carne se face un buzunaras , in care se pune din umplutura aceasta.
Morcovul curatat se taie rondele, iar restul de ciuperci felii. Intr-o tigaie de Teflon, in ulei fierbinte se frig fileurile de pui pe ambele parti cate 5-5 min. Adaugam morcovul, ciupercile si frigem 3 min. Se adauga vinul si supa de carne si se lasa la fiert 10min.
Broccoli se fierbe in apa sarata timp de 7-8 min. Se scoate carnea, se pune pe o farfurie la cald. In jiul ramas de la fierberea fileurilor, se pune amidonul alimentar, pe care l-am amestecat in prealabil cu putina apa rece. Pe un platou oval, pe miljloc, se aseaza fileurile taiate in doua, oblic, iar de o parte si de alta a acestora se pune broccoli. Se poate servi preparatul si cu garnitura de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piept de pui umplut cu ardei si cascaval cu garnitura de legume la cuptor

Piept de pui umplut cu ardei si cascaval cu garnitura de legume la cuptor

Piepturile de pui se spala, se usuca, se sareaza, se pipereaza si se presara cu condimentul pentru

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Ridicata

Timp

1h 30 min

12 voturi

Ingrediente

  • (4portii):
  • 1/2manunchi de patrunjel
  • 100gr.crema de branza
  • 1 ceapa
  • 250 gr. ciuperci de balegar
  • 1 galbenus
  • 4 fileuri din piept de pui
  • 2-3linguri ulei
  • 1morcov
  • 750gr. broccoli
  • 1/8l.vin alb
  • 1lingura de amidon alimentar
  • sare
  • piper alb,
  • 3 3/4dl.supa de carne(poate fi si din cubulet)

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorbă de miel reţetă ardelenească Ciorbă de miel reţetă ardelenească

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

3 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Dovlecei umpluti cu ciuperci si orez Dovlecei umpluti cu ciuperci si orez

Dovleceii se spala bine, se sterg si apoi se taie pe lung in cate 2 jumatati, indepartand capetele. Fiecare jumatate se scobeste cu

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Musaca din cartofi si vinete prajite