Patrunjelul bine tocat se amesteca cu crema de branza, cu ceapa taiata cubulete, 100gr. ciuperci taiate marunt si un galbenus de ou. Se sareza si se pipereaza. In fiecare fileu de carne se face un buzunaras , in care se pune din umplutura aceasta.
Morcovul curatat se taie rondele, iar restul de ciuperci felii. Intr-o tigaie de Teflon, in ulei fierbinte se frig fileurile de pui pe ambele parti cate 5-5 min. Adaugam morcovul, ciupercile si frigem 3 min. Se adauga vinul si supa de carne si se lasa la fiert 10min.
Broccoli se fierbe in apa sarata timp de 7-8 min. Se scoate carnea, se pune pe o farfurie la cald. In jiul ramas de la fierberea fileurilor, se pune amidonul alimentar, pe care l-am amestecat in prealabil cu putina apa rece. Pe un platou oval, pe miljloc, se aseaza fileurile taiate in doua, oblic, iar de o parte si de alta a acestora se pune broccoli. Se poate servi preparatul si cu garnitura de cartofi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii