autor:

Vekas

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Piept de pui umplut

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 decembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 decembrie 2006

Ingrediente
(4portii):, 1/2manunchi de patrunjel, , 100gr.crema de branza, , 1 ceapa, , 250 gr. ciuperci de balegar, , 1 galbenus, , 4 fileuri din piept de pui, , 2-3linguri ulei, , 1morcov, , 750gr. broccoli, , 1/8l.vin alb, , 1lingura de amidon alimentar, , sare, piper alb,, 3 3/4dl.supa de carne(poate fi si din cubulet)

Dificultate: Ridicata Timp: 1h 30 min

12 voturi

Mod de preparare

Patrunjelul bine tocat se amesteca cu crema de branza, cu ceapa taiata cubulete, 100gr. ciuperci taiate marunt si un galbenus de ou. Se sareza si se pipereaza. In fiecare fileu de carne se face un buzunaras , in care se pune din umplutura aceasta.
Morcovul curatat se taie rondele, iar restul de ciuperci felii. Intr-o tigaie de Teflon, in ulei fierbinte se frig fileurile de pui pe ambele parti cate 5-5 min. Adaugam morcovul, ciupercile si frigem 3 min. Se adauga vinul si supa de carne si se lasa la fiert 10min.
Broccoli se fierbe in apa sarata timp de 7-8 min. Se scoate carnea, se pune pe o farfurie la cald. In jiul ramas de la fierberea fileurilor, se pune amidonul alimentar, pe care l-am amestecat in prealabil cu putina apa rece. Pe un platou oval, pe miljloc, se aseaza fileurile taiate in doua, oblic, iar de o parte si de alta a acestora se pune broccoli. Se poate servi preparatul si cu garnitura de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piept de pui umplut

Piept de pui umplut

Se taie pieptul de pui in 4 fileuri dupa care se bate bine cu ciocanul. Ciupercile se taie fasii

12 voturi    11 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Piept de pui umplut

Piept de pui umplut

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus ,se pipereaza si condimenteaza

1 vot    0 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Ridicata

Timp

1h 30 min

12 voturi

Ingrediente

  • (4portii):
  • 1/2manunchi de patrunjel
  • 100gr.crema de branza
  • 1 ceapa
  • 250 gr. ciuperci de balegar
  • 1 galbenus
  • 4 fileuri din piept de pui
  • 2-3linguri ulei
  • 1morcov
  • 750gr. broccoli
  • 1/8l.vin alb
  • 1lingura de amidon alimentar
  • sare
  • piper alb,
  • 3 3/4dl.supa de carne(poate fi si din cubulet)

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Bors cu afumatura si dovlecel patisson (Curcubita pepo patissoniana )