Ingrediente
1-2 piepti pui, 1 pachet de sunca topita, 100-150 gr de sunca deliata foarte subtire, 1 legatura de leurda, amestec de ardei(rosu, galben, verde) taiat cubulete, 100-150 gr de faina, 2 oua, sare, piper, boia, curry
Dificultate: Medie | Timp: 35 min
26 voturi
Mod de preparare
Se ruleaza pieptul de pui, se pune un praf de curry si se prinde cu scobitori in lateral. Rulourile astfel formate se trec prin faina, se bat oualele se sareaza si se trec rulourile prin ou dupa care inca o data prin faina. Se prajesc pe ambele parti la foc potrivit.
Se scot pe hartie absorbanta se lasa sa se raceasca si se taie, se aseaza pe o farfurie pe care am pus in prealabit frunze d leurda si se garniseste cu ardei multicolor.
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Pofta Buna
maria mihalache , 04 decembrie 2009
Foarte frumos.......................
valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2009
Arata foarte bine...
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 august 2009
Arata groyav de bine. Cred ca sunt si groyav de bune. Felicitari pentru preyentare!
Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine) , 30 iulie 2009
Domnule Michael, Apreciez sfatul dumneavoastra dar v-as ruga sa invatati sa vorbiti mai civilizat si pe un ton mai putin imperativ, adoptati un ton putin cam agresiv si nu cred ca este cazul, daca doriti si eu pot sa va verific toate retetele si sa gasesc hachite dar nu cred ca este frumos.
titza (Chef de cuisine) , 15 iulie 2009
Oualele? Mai invata romaneste!
lennybruneta (Maestru bucatar) , 09 iunie 2009
Foarte ingenioasa reteta , chiar vreau sa o incerc si eu .Sunt sigura ca musafirii vor fi fascinati.