autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Fripturi

Piept de Pui Umplut

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 30 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 30 martie 2009

Ingrediente
1-2 piepti pui, 1 pachet de sunca topita, 100-150 gr de sunca deliata foarte subtire, 1 legatura de leurda, amestec de ardei(rosu, galben, verde) taiat cubulete, 100-150 gr de faina, 2 oua, sare, piper, boia, curry

Dificultate: Medie Timp: 35 min

26 voturi

Mod de preparare

Se ia pieptul de pui se sareaza se pun frunze de leurda, peste care se aseaza, un strat de branza topita, se condimenteaza cu piper, dupa care urmeaza un strat de sunca, urmeaza alt strat de leurda, peste care se pune un nou strat de branza topita si se pune boia.

Se ruleaza pieptul de pui, se pune un praf de curry si se prinde cu scobitori in lateral. Rulourile astfel formate se trec prin faina, se bat oualele se sareaza si se trec rulourile prin ou dupa care inca o data prin faina. Se prajesc pe ambele parti la foc potrivit.
Se scot pe hartie absorbanta se lasa sa se raceasca si se taie, se aseaza pe o farfurie pe care am pus in prealabit frunze d leurda si se garniseste cu ardei multicolor.

www.reteteleluisupernico.blogspot.com

Pofta Buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de Pui Umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Piept de pui umplut

Piept de pui umplut

Se spala bucatile de pui si se usuca cu un servet de hartie. Cascavalul se da pe razatoarea mare. Bucatile

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 mai 2010

    Foarte bun!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

    Foarte frumos decorat, arata minunat!

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

    Minunat! Numai bun atunci cand ai musafiri!

    • Fara foto

      maria mihalache , 04 decembrie 2009

      Foarte frumos.......................

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2009

      Arata foarte bine...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 august 2009

      Arata groyav de bine. Cred ca sunt si groyav de bune. Felicitari pentru preyentare!

    • Nicoleta Mariana Sandulache

      Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine) , 30 iulie 2009

      Domnule Michael, Apreciez sfatul dumneavoastra dar v-as ruga sa invatati sa vorbiti mai civilizat si pe un ton mai putin imperativ, adoptati un ton putin cam agresiv si nu cred ca este cazul, daca doriti si eu pot sa va verific toate retetele si sa gasesc hachite dar nu cred ca este frumos.

    • titza

      titza (Chef de cuisine) , 15 iulie 2009

      Oualele? Mai invata romaneste!

    • lennybruneta

      lennybruneta (Maestru bucatar) , 09 iunie 2009

      Foarte ingenioasa reteta , chiar vreau sa o incerc si eu .Sunt sigura ca musafirii vor fi fascinati.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

35 min

26 voturi

Ingrediente

  • 1-2 piepti pui
  • 1 pachet de sunca topita
  • 100-150 gr de sunca deliata foarte subtire
  • 1 legatura de leurda
  • amestec de ardei(rosu
  • galben
  • verde) taiat cubulete
  • 100-150 gr de faina
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • boia
  • curry

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte bun!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpa de curcan impanata cu usturoi verde si garnitura de cartofi noi