Autor:
naty (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 20 aprilie 2010
Ingrediente
1 piept de pui, - 200 gr ciuperci, -100 gr cascaval afumat, -100 gr nuci, -200 gr kaizer, -patrunjel optional, -sare si mix din boabe de piper, -oregano, -rozmarin, 100 gr smantana, -ulei de ma
Dificultate: Medie | Timp: 1h
Mod de preparare
Se taie pieptul de pui in 4 fileuri dupa care se bate bine cu ciocanul. Ciupercile se taie fasii subtiri la fel si kaizerul , cascavalul. Nucile se prajesc un pic dupa care se rup bucati mai mici.Pi fiecare fileu de pui se pun nuci, kaizer, cascaval si ciuperci dupa care se impacheteaza si se prinde cu scobitori. Se aseaza in tava pipetul si resturile de ciuperci si kaizer.se stropesc cu ulei. Se dau la cuptor 25 min dupa care se scot se pune cascaval ras deasupra si smantana de jur imprejur pentru a forma un sos si se lasa sa se rumeneasca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se spala bucatile de pui si se usuca cu un servet de hartie.
Cascavalul se da pe razatoarea mare.
Bucatile
2 voturi
0 comentarii
40 min
Cartofii se curata de coaja si se taie in cuburi de cca 2cm. Se fierb in apa cu sare pana le ramane
27 voturi
12 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
panseluta (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010
bun trebuie sa fie !
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010
Hmmm...ce bun!!!
vio (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010
oau ce bine arata f bun
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010
Arata super.
lucica mihaila (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010
Foarte reusit! Imbietor! Felicitari!!!
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010
Foarte bună! Arată superb!
mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010
Mmm... Foarte bun!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010
Hmmm,ce bine arata...