Se spala bucatile de pui si se usuca cu un servet de hartie.
Cascavalul se da pe razatoarea mare.
Bucatile de pui se taie in doua dar nu total, se desfac si se bat cu un ciocan de carne.
Le umplem cu cascaval ras si condimentam.
Se incinge tigaie grill, se stropeste cu ulei de masline si se pun bucatiile de pui.
Se lasa sa se rumeneasca cateva minute pe ambele parti.
Se servesc cu garnitura de legume.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii