autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

PIEPT DE PUI UMPLUT CU MASLINE SI PRUNE USCATE

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iulie 2008

Ingrediente
(pentru 4 persoane) 500gr. piept de pui (4 fileuri mari),, sare, , 3 linguri de ulei,, 8 prune uscate,, cateva linguri de vin rosu, , 8-10 masline umplute cu ardei rosu,, 8 felii de bacon,, condimente pentru carne de pui.

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1. Se feliaza pieptul de pui (in 4), se bat feliile cu batatorul de snitele, dar foarte usor. Se sareaza, se condimenteaza cu condimente pentru carne de pui, se ung cu ulei si se lasa cateva ore la rece, in frigider, puse intr-un bol acoperit cu folie de aluminiu.
2. Se pun prunele in vin pentru 8-10 minute, se scot samburii si, in locul lor, punem maslinele umplute cu ardei rosu.
3. Pe fiecare felie de carne se pun 2 prune umplute cu masline si se ruleaza. Fiecare rulou se acopera cu cate 2 felii de bacon. Rulourile astfel pregatite se pun pe o tava unsa, in cuptorul preincalzit, si se coc timp de 10-12 minute, la 180 *C.
4. Fiecare rulou se taie oblic. Se aseaza pe un platou si se servesc cu mere coapte in cuptor, crestate, peste care, cu 5 minute inainte de a le scoate din cuptor, in crestaturi, punem cascaval taiat betigase.
5. Servim preparatul cu un vin rosu sec.
Daca ti-a placut reteta noastra "PIEPT DE PUI UMPLUT CU MASLINE SI PRUNE USCATE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de porc

Tocanita din ficat de porc

Calesc ceapa foarte putin,adaug ficatul taiat bucati, spalat,scurs de apa.Las 5 minute sa se caleasca

31 voturi    13 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Dovlecei umpluti

Dovlecei umpluti

Se curata dovleceii de coaja si se taie in doua. Se curata de mijloc si se lasa sa stea cu putina

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • (pentru 4 persoane) 500gr. piept de pui (4 fileuri mari),
  • sare
  • 3 linguri de ulei,
  • 8 prune uscate,
  • cateva linguri de vin rosu
  • 8-10 masline umplute cu ardei rosu,
  • 8 felii de bacon,
  • condimente pentru carne de pui.

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

4 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Ardei umpluti