1. Se feliaza pieptul de pui (in 4), se bat feliile cu batatorul de snitele, dar foarte usor. Se sareaza, se condimenteaza cu condimente pentru carne de pui, se ung cu ulei si se lasa cateva ore la rece, in frigider, puse intr-un bol acoperit cu folie de aluminiu.
2. Se pun prunele in vin pentru 8-10 minute, se scot samburii si, in locul lor, punem maslinele umplute cu ardei rosu.
3. Pe fiecare felie de carne se pun 2 prune umplute cu masline si se ruleaza. Fiecare rulou se acopera cu cate 2 felii de bacon. Rulourile astfel pregatite se pun pe o tava unsa, in cuptorul preincalzit, si se coc timp de 10-12 minute, la 180 *C.
4. Fiecare rulou se taie oblic. Se aseaza pe un platou si se servesc cu mere coapte in cuptor, crestate, peste care, cu 5 minute inainte de a le scoate din cuptor, in crestaturi, punem cascaval taiat betigase.
5. Servim preparatul cu un vin rosu sec.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii