autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Fripturi

Piept de pui umplut cu prune, cascaval si sunca

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 noiembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 noiembrie 2008

Ingrediente
2-3 piepti de pui, 150 gr de prune uscate, 100 ge de sunca, 100 gr de cascaval, Pt design:, salata, castraveti, sfecla, morcovi, lamaie, 200 gr de cartofi sau orez ca garnitura, 100 gr de ceapa, 3-4 catei de usturoi, 100 gr de faina, ulei, sare/ piper

Dificultate: Medie Timp: 50 min

14 voturi

Mod de preparare

Cartofii se calesc cu ceapa si usturoi pana se-nmoaie dar nu se faramiteaza, Pieputl de pui se tai la mijloc si se face ca un buzunar care se umple cu feliute de prune amestecate cu feliute de sunca si feliute de cascaval, se sareaza, pipereaza si se trec prin faina si se prajesc la foc mic se va forma o crusta aurie, cand sunt prajite pe ambele parti se scot si se servesc cu garnitura amintita. Farfuria se aranjeaza ca in fotografia alaturata.
Pofta Buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut cu prune, cascaval si sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de pui pe pat de cartofi

Pulpe de pui pe pat de cartofi

Intr-o tava se pune ulei cat sa o acopere bine. Se taie cartofii cubulete si se aseaza uniform in

7 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Pastrav pe gratar, in sos de lamaie si usturoi

Pastrav pe gratar, in sos de lamaie si usturoi

Mod de preparare Pestele se curata de solzi. I se inlatura intestinele, branhile. Se spala bine

5 voturi    2 comentarii
15 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 23 februarie 2010

    Ingenioasa combinatia de ingrediente!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 mai 2009

    O reteta buna, provocaroare, imi place pieptul de pui gatit in fel si chip.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 mai 2009

    Imi plac combinatiile folosite.Merita incercata aceasta reteta neaparat.

Dificultate

Medie

Timp

50 min

14 voturi

Ingrediente

  • 2-3 piepti de pui
  • 150 gr de prune uscate
  • 100 ge de sunca
  • 100 gr de cascaval
  • Pt design:
  • salata
  • castraveti
  • sfecla
  • morcovi
  • lamaie
  • 200 gr de cartofi sau orez ca garnitura
  • 100 gr de ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  • 100 gr de faina
  • ulei
  • sare/ piper

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri

mihaela cecilia (Chef de cuisine)

Ingenioasa combinatia de ingrediente!

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Aripioare picante