autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

PIEPT DE PUI UMPLUT CU VARZA ACRA

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 iunie 2008

Ingrediente
400g.varza acra,, 1 ceapa rosie,, 50g.unt,, 600g.piept de pui(file-4 jumatati) ,, sare,, 1 lingura zahar,, piper, felii de bacon, Pentru sos:, 2dl.frisca pentru gatit,, 1.5dl.bere Heineken,, 3 galbenuse,, 1 lingurita de sare,, 1 lingurita suc de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

1.Varza, daca este prea acra , se clateste in mai multe ape reci , apoi se taie marunt.Ceapa se curata, se toaca marunt si se caleste in unt.Se adauga varza si se calesc impreuna, pe foc moderat, 20 minute, in cratita acoperita.Se presara o lingura de zahar peste varza.
2.Celor 4 jumatati de piept de pui , dezosat, li se face cate un buzunaras ca sa fie loc pentru umplutura.Se sareaza si pipereaza.Se umplu buzunarasele cu varza calita si se infasoara fiecare bucata in bacon.Se prind cu o scobitoare.
3.Se aseaza pe o tava unsa cu unt si se frig in cuptorul preincalzit, la 200*C, apoi la 180*C, timp de 20 minute.
4.Se prepara sosul:frisca se amesteca cu berea, cu galbenusurile, sarea si sucul de lamaie.Se pune compozitia in bain-marie si se fierbe pana la consistenta unui sos.
5.Carnea se taie felii oblice, se aseaza pe mijlocul unui platou, de jur imprejur se pune sosul si se serveste cu garnitura de cartofi natur si un vin alb sec.
Daca ti-a placut reteta noastra "PIEPT DE PUI UMPLUT CU VARZA ACRA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmalute in varza dulce

Sarmalute in varza dulce

Varza se desface in foi si se opareste in apa fiarta cu sare. Se spala orezul in mai multe ape. Carnea

5 voturi    0 comentarii
4h 10 min
Mancaruri cu carne
Piept de pasare cu conchiglie si zarzavat

Piept de pasare cu conchiglie si zarzavat

Intr-o tigaie incingem uleiul, adaugam carnea taiata bucatele, o calim 4-5 minute la foc potrivit,

2 voturi    2 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 400g.varza acra,
  • 1 ceapa rosie,
  • 50g.unt,
  • 600g.piept de pui(file-4 jumatati) ,
  • sare,
  • 1 lingura zahar,
  • piper, felii de bacon
  • Pentru sos:
  • 2dl.frisca pentru gatit,
  • 1.5dl.bere Heineken,
  • 3 galbenuse,
  • 1 lingurita de sare,
  • 1 lingurita suc de lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

24 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Limbă cu măsline