autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui umplut

Autor: Maria- Rodica Vekas (Bucatar)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria- Rodica Vekas (Bucatar)   
Reteta postata pe: 26 mai 2006

Ingrediente
(pentru 5 portii)un kg. piept de pui dezosat, 200gr. ficat de pui, 350 gr. ciuperci proaspete, 150ml. ulei, 100gr. ceapa, oua, 300gr. sos tomat, 1 legatura patrunjel verde, sare ,piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

27 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui dezosat se bate cu batatorul de carne asemenea snitelului, avand grija sa nu se rupa. Se formeaza o felie de carne , care trebuie sa fie flexibila pentru a fi rulata.Feliile de piept se sareaza, pipereaza, dupa gust.Se curata ceapa , se taie marunt si se caleste in ulei incins.Se adauga ficatul de pui taiat cubulete si ciupercile spalate ,tocate si scurse de apa.Se prajesc impreuna 10 min., amestecand mereu sa nu se lipeasca de tigaie.Se lasa la o parte, se adauga galbenusurile de ou, patrunjelul tocat ,sare si piper , dupa gust.Feliile de carne se umplu cu compozitia de mai sus si se ruleaza cat mai strans.Se pliaza bine la capete, avand grija sa nu se desfaca.Rulada de pui se pune intr-o tava unsa si se da la cuptor cca. 25min. , acoperita cu o folie de aluminiu sau capac.Cand sunt bine patrunse , ruladele se scot din cuptor, se portioneaza si se servesc cu diferite garnituri(dupa preferinta) si sos de rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Friptura din piept de pui umplut la cuptorul cu halogen

Friptura din piept de pui umplut la cuptorul cu halogen

O fripturica simpatica din piept de pui, foarte usor de facut, la cuptor sau pe gratar si ti se pare

7 voturi    1 comentariu
40 min
Fripturi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

5 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

27 voturi

Ingrediente

  • (pentru 5 portii)un kg. piept de pui dezosat
  • 200gr. ficat de pui
  • 350 gr. ciuperci proaspete
  • 150ml. ulei
  • 100gr. ceapa, oua
  • 300gr. sos tomat
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare ,piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciulamaua bunicii Ciulamaua bunicii

Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le feliem. Ciocanelele de pui se pun la fiert cu 1,5 l de apa si o lingurita de sare, se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Varza dulce cu piept de porc
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide