autor:

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui umplut

Autor: Maria- Rodica Vekas (Bucatar)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria- Rodica Vekas (Bucatar)   
Reteta postata pe: 26 mai 2006

Ingrediente
(pentru 5 portii)un kg. piept de pui dezosat, 200gr. ficat de pui, 350 gr. ciuperci proaspete, 150ml. ulei, 100gr. ceapa,3 oua, 300gr. sos tomat, 1 legatura patrunjel verde, sare ,piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

27 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui dezosat se bate cu batatorul de carne asemenea snitelului, avand grija sa nu se rupa. Se formeaza o felie de carne , care trebuie sa fie flexibila pentru a fi rulata.Feliile de piept se sareaza, pipereaza, dupa gust.Se curata ceapa , se taie marunt si se caleste in ulei incins.Se adauga ficatul de pui taiat cubulete si ciupercile spalate ,tocate si scurse de apa.Se prajesc impreuna 10 min., amestecand mereu sa nu se lipeasca de tigaie.Se lasa la o parte, se adauga galbenusurile de ou, patrunjelul tocat ,sare si piper , dupa gust.Feliile de carne se umplu cu compozitia de mai sus si se ruleaza cat mai strans.Se pliaza bine la capete, avand grija sa nu se desfaca.Rulada de pui se pune intr-o tava unsa si se da la cuptor cca. 25min. , acoperita cu o folie de aluminiu sau capac.Cand sunt bine patrunse , ruladele se scot din cuptor, se portioneaza si se servesc cu diferite garnituri(dupa preferinta) si sos de rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui umplut

Piept de pui umplut

Se taie pieptul de pui in 4 fileuri dupa care se bate bine cu ciocanul. Ciupercile se taie fasii

12 voturi    11 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Piept de pui umplut

Piept de pui umplut

Se spala bucatile de pui si se usuca cu un servet de hartie. Cascavalul se da pe razatoarea mare. Bucatile

2 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

27 voturi

Ingrediente

  • (pentru 5 portii)un kg. piept de pui dezosat
  • 200gr. ficat de pui
  • 350 gr. ciuperci proaspete
  • 150ml. ulei
  • 100gr. ceapa,3 oua
  • 300gr. sos tomat
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare ,piper

Raporteaza reteta

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Mazare cu salam