autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui umplut

Autor: Maria- Rodica Vekas (Bucatar)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria- Rodica Vekas (Bucatar)   
Reteta postata pe: 26 mai 2006

Ingrediente
(pentru 5 portii)un kg. piept de pui dezosat, 200gr. ficat de pui, 350 gr. ciuperci proaspete, 150ml. ulei, 100gr. ceapa, oua, 300gr. sos tomat, 1 legatura patrunjel verde, sare ,piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

27 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui dezosat se bate cu batatorul de carne asemenea snitelului, avand grija sa nu se rupa. Se formeaza o felie de carne , care trebuie sa fie flexibila pentru a fi rulata.Feliile de piept se sareaza, pipereaza, dupa gust.Se curata ceapa , se taie marunt si se caleste in ulei incins.Se adauga ficatul de pui taiat cubulete si ciupercile spalate ,tocate si scurse de apa.Se prajesc impreuna 10 min., amestecand mereu sa nu se lipeasca de tigaie.Se lasa la o parte, se adauga galbenusurile de ou, patrunjelul tocat ,sare si piper , dupa gust.Feliile de carne se umplu cu compozitia de mai sus si se ruleaza cat mai strans.Se pliaza bine la capete, avand grija sa nu se desfaca.Rulada de pui se pune intr-o tava unsa si se da la cuptor cca. 25min. , acoperita cu o folie de aluminiu sau capac.Cand sunt bine patrunse , ruladele se scot din cuptor, se portioneaza si se servesc cu diferite garnituri(dupa preferinta) si sos de rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui umplut

Piept de pui umplut

Cartofii se curata de coaja si se taie in cuburi de cca 2cm. Se fierb in apa cu sare pana le ramane

26 voturi    12 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui umplut cu prune, cascaval si sunca

Piept de pui umplut cu prune, cascaval si sunca

Cartofii se calesc cu ceapa si usturoi pana se-nmoaie dar nu se faramiteaza, Pieputl de pui se tai

14 voturi    3 comentarii
50 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Vacuum Blender HB300SV

- 1500 lei
2499.99 lei
999.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

27 voturi

Ingrediente

  • (pentru 5 portii)un kg. piept de pui dezosat
  • 200gr. ficat de pui
  • 350 gr. ciuperci proaspete
  • 150ml. ulei
  • 100gr. ceapa, oua
  • 300gr. sos tomat
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare ,piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Snitele crocante