Dupa ce am spalat pieptul, il taiem cubulete mici aproximativ 2 cm, ii punem putin delikat sau sare, il dam prin putina faina si-l punem in tigaia cu untul si margarina topita (daca este nevoie putem pune o picatura de ulei) si lasam pieptul sa se rumeneasca putin. Dupa rumenire adaugam putina apa (jumate de pahar) si lasam sa scada, dupa ce a scazut mai adaugam inca putina apa, mai lasam 5 min la foc mic, stoarcem portocala si putina lamaie dupa gust. Se poate servi cu garnitura de orez cu legume.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii