autor:

motosca mariana

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Piept de pui valdostana

Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: motosca mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Ingrediente
piept de pui 500gr, cascaval 300gr, rosii 3 buc, sare ulei piper

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

15 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se transeaza, se condimenteaza si se aseaza pe grill incins. Se intoarce pe ambele parti. Dupa ce acesta s-a facut se pune o felie de cascaval si 2 rondele de rosie. Se sa la cuptor pentru a fi gratinat. Se serveste alaturi de garnituri si salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui valdostana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Scaricica afumata in sos de bere neagra

Scaricica afumata in sos de bere neagra

Se face o compozitie din bere neagra, vin, pasta de ardei, miere si condimente, intr-o cratita (cu

2 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu masline

Piept de pui cu masline

Pieptul de pui se taie cubulete. Curatam ceata si o taiem solzisori Maslinele le feliem. Usturoiul

4 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • emadina

    emadina (Chef de cuisine):

    A iesit delicios! E asa de usor de facut si merge inclus in orice fel de meniu. De unde-i vine numele asta? E de origine indiana sau de unde?

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine):

    L am facut aseara la cina.O bunatate,simplu si delicios.Felicitari.

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

    O bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

    Imi place si garnitura, are porumb si mie tare imi place.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010

    Prezentarea este foarte frumoasa,si continutul foarte bun.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2009

      Tare fain arata ! Apetisant.... Eu stiam ca trebuie sa aiba si o felie de sunca presata... Oricum, e minunat !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2009

      Arata super bine...

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 08 noiembrie 2009

      Am revenit si am aceeasi parere -prezentare impecabila.Inca o data felicitari.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 31 august 2009

      Bravo, felicitari, arata totul ok!

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 24 iunie 2009

      Arata minunat, si chiar am scris ca nimeni nu ...descrie aceasta reteta. Eu am servit-o, mancat-o in restaurante diferite (Bucuresti) si toate aveau sos de rosii si ciuperci intre felia de carne si cascavalul aprox. topit. ORICUM, imi place si arata foarte bine!

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 24 iunie 2009

      Yummy, ma inscriu la o portie!

    • motosca mariana

      motosca mariana (Chef de cuisine) , 10 iunie 2009

      Va multumesc tuturor....urmati pas cu pas ....si gata .

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 10 iunie 2009

      Superb arata, 10 cu felicitari.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 10 iunie 2009

      Vai, Mariana ce bine arata!Esti o adevarata maestra! Nota 10+++!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

15 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de motosca mariana
Drob de miel

Drob de miel

Organele de miel se pun la fiert in apa rece cu sare.Se spumeaza si se continua fierberea pana ce

105 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Bors de miel cu loboda rosie

Bors de miel cu loboda rosie

Se transeaza carnea si se pune la firt .Se spumeaza cu atentie si se continua fierberea.ceapa se

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Pachetele de pui cu sunca si cascaval

Se transeaza pieptul de pui ca pentru un snitel dublu. Se bate usor apoi se aseaza deasupra pe o

2 voturi    4 comentarii
20 min
Fripturi

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pulpe dezosate in punga Maggi