Infaineaza piepti de pui nu forte grosi si pune-i intr-o tigaie cu fundul dublu cu ulei. Caleste-i pe ambele parti, sareaza si adauga vinul tinand acoperita tigaia. Cand sunt aproape gata, acopera pieptii cu prosciuto sau jambon si cu feliile de cascaval. Acopera pana cand nu s-a topit cascavalul si serveste.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii