autor:

vera

» » Mancaruri cu carne

Piept de pui

Autor: vera (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 22 ianuarie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vera (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 22 ianuarie 2008

Ingrediente
4 piepti de pui, 150g de jambon sau prosciuto, 200g cascaval feliat, 1 pahar vin alb, sare, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

17 voturi

Mod de preparare

Infaineaza piepti de pui nu forte grosi si pune-i intr-o tigaie cu fundul dublu cu ulei. Caleste-i pe ambele parti, sareaza si adauga vinul tinand acoperita tigaia. Cand sunt aproape gata, acopera pieptii cu prosciuto sau jambon si cu feliile de cascaval. Acopera pana cand nu s-a topit cascavalul si serveste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Salata cu piept de pui

Salata cu piept de pui

Tăiați pieptul de pui felii. Într-o tigaie puneți uleiul apoi pieptul de pui, lăsați câteva

4 voturi    1 comentariu
20 min
Salate cu carne
Piept de pui umplut cu prune, cascaval si sunca

Piept de pui umplut cu prune, cascaval si sunca

Cartofii se calesc cu ceapa si usturoi pana se-nmoaie dar nu se faramiteaza, Pieputl de pui se tai

14 voturi    3 comentarii
50 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • titza

    titza (Chef de cuisine) , 23 iulie 2009

    Titlul retetei este nesemnificativ, el denumind un ingredient. Eventual "Piept de pui cu jambon si cascaval" sau "Piept de pui la capac".

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

17 voturi

Ingrediente

  • 4 piepti de pui
  • 150g de jambon sau prosciuto
  • 200g cascaval feliat
  • 1 pahar vin alb
  • sare
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de vera
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu parmezanul,

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Paste alla matriciana

Paste alla matriciana

Intr-o tigaie se pun uleiul, usturoiul, patrunjelul si ceapa, amestecind cu atentie. Cind ceapa a

10 voturi    4 comentarii
15 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata amara

Tort de ciocolata amara

Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria)

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
titza

titza (Chef de cuisine)

Titlul retetei este nesemnificativ, el denumind un ingredient. Eventual "Piept de pui cu jambon si cascaval" sau "Piept de pui la capac".

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Mancare de pui cu fasole verde