Se incinge cuptorul la 200 grade C. Se indeparteaza semintele de la mere, apoi se taie in cubulete fara a se curata de coaja.Se spala pieptii de rata, se usuca cu un servet si se sareaza pe ambele parti.Se pipereaza si se prajeste intr-o tigaie cu ulei intai pe partea cu piele, apoi pe cealalta parte pana devine crocant.Se aseaza apoi pieptiii intr-o forma de sufleu si se lasa la cuptor timp de 15 minute.Se scurge grasimea pe care a lasat-o carnea.Se prajesc migdalele in tigaia unsa , se adauga cubuletele de mere si se inabusa putin.Se presara zaharul si se lasa sa se topeasca.Apoi se toarna 250gr.apa, se fierbe , apoi se amesteca sosul.Se fierbe 1 minut.Se toarna vinul rosu, maghiranul si scortisoara in sos pentru a da un gust special.Se servesc pieptii de rata feliati cu sosul de mere.Drept garnitura puteti servi varza rosie calita si galuste cu cubulete de paine prajita in interior.
Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postCeapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,
Bors de dovlecei cu stevieDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii