autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Piept de vitel umplut

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 kg piept, ¼ kg carne de vitel, ¼ kg carne de porc, 4 oua, 50g slanina afumata, o felie franzela muiata, 5-6 cepe, verdeata, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 2h 25 min

1 vot

Mod de preparare

Se prepara o tocatura din carne de vitel si porc, miez de franzela inmuiat si stors, ceapa taiata marunt si inabusita, sare, piper, verdeata, bucatele de slanina si oua. Se sareaza pieptul, se umple cu umplutura preparata, se coase si se asaza in tava, se toarna deasupra grasimea incinsa. Se da la cuptor 2-3 ore
Se serveste taiat felii, cu diferite garnituri
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de vitel umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ruladă de porc

Ruladă de porc

Pulpa de porc dacă este bucată groasă se taie pe jumătate, dar nu până la capăt, vrem doar

4 voturi    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pulpe de curcan cu mustar la cuptor

Pulpe de curcan cu mustar la cuptor

Pulpele le spalam in apa rece, apoi le stergem, le curatam de piele si le crestam din loc in loc. Pentru

4 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h 25 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg piept
  • ¼ kg carne de vitel
  • ¼ kg carne de porc
  • 4 oua
  • 50g slanina afumata
  • o felie franzela muiata
  • 5-6 cepe
  • verdeata
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

100 voturi    17 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu lamaie la tigaie