Piept de vitel umplut

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 g cirnaciori
  • 50 ml smintina
  • sare
  • piper
  • 3lg vin
  • 2 felii piine alba
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri patrunjel
  • 2 cepe
  • 1 kg piept de vitel taiat in rulouri mari
  • 250 g arpagic
  • 2 morcovi
  • 200 g ciuperci
  • 2 linguri faina sau amidon

Mod de preparare

Carnea se scoate din cirnaciori si se amesteca cu smintina, sare, piper, vin. Feliile de piine se taie cubulete si se prajesc intr-o lingura de ulei. Se curata ceapa si ciupercile se toaca si se calesc in unt. Se amesteca toate cu umplutura de cirnati si se presara patrunjel tocat. Carnea se condimenteaza, se adauga umplutura, se ruleaza, leaga si se pune la prajit in ulei citeva minute. Se da la cuptor apoi, 60 min. Morcovii se taie in cubulete egale, arpagicul se curata si se adauga linga rulou. Se toarna 300 ml apa si se mai tine la cuptor. Din cind in cind se stropeste ruloul cu sos. Cind este prajita se scoate rulada pe un platou si se indeparteaza ata.

Sosul se strecoara printr-o sita apoi se leaga cu putina faina si se lasa sa mai dea un clocot. Se condimenteaza cu sare si piper. Legumele coapte se pun linga rulou. Se presara cu patrunjel tocat si se poate servi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise