autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Piept de vitel umplut

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
250 g cirnaciori, 50 ml smintina, sare, piper, 3lg vin, 2 felii piine alba, 2 linguri unt, 2 linguri patrunjel, 2 cepe, 1 kg piept de vitel taiat in rulouri mari, 250 g arpagic, 2 morcovi, 200 g ciuperci, 2 linguri faina sau amidon

Dificultate: Medie Timp: 1h 40 min

1 vot

Mod de preparare

Carnea se scoate din cirnaciori si se amesteca cu smintina, sare, piper, vin. Feliile de piine se taie cubulete si se prajesc intr-o lingura de ulei. Se curata ceapa si ciupercile se toaca si se calesc in unt. Se amesteca toate cu umplutura de cirnati si se presara patrunjel tocat. Carnea se condimenteaza, se adauga umplutura, se ruleaza, leaga si se pune la prajit in ulei citeva minute. Se da la cuptor apoi, 60 min. Morcovii se taie in cubulete egale, arpagicul se curata si se adauga linga rulou. Se toarna 300 ml apa si se mai tine la cuptor. Din cind in cind se stropeste ruloul cu sos. Cind este prajita se scoate rulada pe un platou si se indeparteaza ata.
Sosul se strecoara printr-o sita apoi se leaga cu putina faina si se lasa sa mai dea un clocot. Se condimenteaza cu sare si piper. Legumele coapte se pun linga rulou. Se presara cu patrunjel tocat si se poate servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de vitel umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h 40 min

1 vot

Ingrediente

  • 250 g cirnaciori
  • 50 ml smintina
  • sare
  • piper
  • 3lg vin
  • 2 felii piine alba
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri patrunjel
  • 2 cepe
  • 1 kg piept de vitel taiat in rulouri mari
  • 250 g arpagic
  • 2 morcovi
  • 200 g ciuperci
  • 2 linguri faina sau amidon

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

110 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

71 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Orez de pui á Portuguesa