autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Piept de vitel umplut

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
250 g cirnaciori, 50 ml smintina, sare, piper, 3lg vin, 2 felii piine alba, 2 linguri unt, 2 linguri patrunjel, 2 cepe, 1 kg piept de vitel taiat in rulouri mari, 250 g arpagic, 2 morcovi, 200 g ciuperci, 2 linguri faina sau amidon

Dificultate: Medie Timp: 1h 40 min

1 vot

Mod de preparare

Carnea se scoate din cirnaciori si se amesteca cu smintina, sare, piper, vin. Feliile de piine se taie cubulete si se prajesc intr-o lingura de ulei. Se curata ceapa si ciupercile se toaca si se calesc in unt. Se amesteca toate cu umplutura de cirnati si se presara patrunjel tocat. Carnea se condimenteaza, se adauga umplutura, se ruleaza, leaga si se pune la prajit in ulei citeva minute. Se da la cuptor apoi, 60 min. Morcovii se taie in cubulete egale, arpagicul se curata si se adauga linga rulou. Se toarna 300 ml apa si se mai tine la cuptor. Din cind in cind se stropeste ruloul cu sos. Cind este prajita se scoate rulada pe un platou si se indeparteaza ata.
Sosul se strecoara printr-o sita apoi se leaga cu putina faina si se lasa sa mai dea un clocot. Se condimenteaza cu sare si piper. Legumele coapte se pun linga rulou. Se presara cu patrunjel tocat si se poate servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de vitel umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Porc Tailandez Cu Mangetout si Caju

Porc Tailandez Cu Mangetout si Caju

Taiati muschiul de porc in fasii subtiri. Amestecati sosul de soia, zagarul brun sosul de peste

1 vot    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu carne
Placinta cu carne in foi de lipie la cuptor

Placinta cu carne in foi de lipie la cuptor

Aceasta placinta, poate fi servita, fie ca un aperitiv delicios, fie ca o cina usoara, fiind satioasa.

2 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 40 min

1 vot

Ingrediente

  • 250 g cirnaciori
  • 50 ml smintina
  • sare
  • piper
  • 3lg vin
  • 2 felii piine alba
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri patrunjel
  • 2 cepe
  • 1 kg piept de vitel taiat in rulouri mari
  • 250 g arpagic
  • 2 morcovi
  • 200 g ciuperci
  • 2 linguri faina sau amidon

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

100 voturi    17 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Cous-cous cu tocana de porc