autor:

katzchen

» » Mancaruri cu carne

Piept fiert de pui cu patrunjel si limete

Autor: katzchen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: katzchen (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 martie 2009

Ingrediente
2 bucati piept pui dezosat, 2oo g ciuperci, patrunjel, ardei iute, sare, piper, suc de lamaie, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se taie ciupercile, patrunjelul si ardeiul iute marunt, iar pieptul de pui in bucatele mici. Se amesteca intr-un vas ciupercile, patrunjelul, ardeiul iute, sarea, piperul, sucul de lamaie si putin ulei. Se rastoarna totul intr-o cratita si se adauga pieptul de pui. Se adauga putina apa si se lasa la fiert cu capac pana se patrunde carnea. Se garniseste cu patrunjel si felii de limete.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept fiert de pui cu patrunjel si limete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
PAPARADA CU CARNAT DE PUI

PAPARADA CU CARNAT DE PUI

Am calit un pic carnatul, ceapa, ardeiul, am adaugat ouale batute si branza la urma. Se serveste

3 voturi    4 comentarii
10 min
Mancaruri cu carne
Tortillas umplute cu piept de pui picant

Tortillas umplute cu piept de pui picant

Se spala si se taie bucatele pieptul de pui. Ceapa se curata si se taie marunt, la fel si cateii

8 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de varza (la cuptor)