autor:

katzchen

» » Mancaruri cu carne

Piept fiert de pui cu patrunjel si limete

Autor: katzchen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: katzchen (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 martie 2009

Ingrediente
2 bucati piept pui dezosat, 2oo g ciuperci, patrunjel, ardei iute, sare, piper, suc de lamaie, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se taie ciupercile, patrunjelul si ardeiul iute marunt, iar pieptul de pui in bucatele mici. Se amesteca intr-un vas ciupercile, patrunjelul, ardeiul iute, sarea, piperul, sucul de lamaie si putin ulei. Se rastoarna totul intr-o cratita si se adauga pieptul de pui. Se adauga putina apa si se lasa la fiert cu capac pana se patrunde carnea. Se garniseste cu patrunjel si felii de limete.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept fiert de pui cu patrunjel si limete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Carnatei in foi de placinta

Carnatei in foi de placinta

Taiati carnatii in bucati de 10-12 cm lungime. Crestati-i in 4 la capete, cam pe lungimea de 1 cm.

6 voturi    1 comentariu
25 min
Mancaruri cu carne
Chiftelute la cuptor

Chiftelute la cuptor

Ceapa o curatam ,o spalam si o dam pe masina de tocat,sau pe razatoare. Curatam usturoiul,il spalam

78 voturi    42 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Pui Nicoise