autor:

katzchen

» » Mancaruri cu carne

Piept fiert de pui cu patrunjel si limete

Autor: katzchen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: katzchen (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 martie 2009

Ingrediente
2 bucati piept pui dezosat, 2oo g ciuperci, patrunjel, ardei iute, sare, piper, suc de lamaie, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se taie ciupercile, patrunjelul si ardeiul iute marunt, iar pieptul de pui in bucatele mici. Se amesteca intr-un vas ciupercile, patrunjelul, ardeiul iute, sarea, piperul, sucul de lamaie si putin ulei. Se rastoarna totul intr-o cratita si se adauga pieptul de pui. Se adauga putina apa si se lasa la fiert cu capac pana se patrunde carnea. Se garniseste cu patrunjel si felii de limete.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept fiert de pui cu patrunjel si limete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Taci si-nghite

Taci si-nghite

Se prepara mamliga astfel incat sa fie usor de intins in tigaie. Se prajesc separat carnatul feliat

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
“M’nazaleh batatas”- Gulaş  arabesc

“M’nazaleh batatas”- Gulaş arabesc

Se incinge uleiul de masline intr-o cratita de fiert subpresiune si se caleste ceapa 2-3 minute apoi

8 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 25 %
279.99 lei
209.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 15 %
179.99 lei
152.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
TOCANITA DE CEAPA CU CARNE