autor:

zana b.

» » Dulciuri diverse

Piersici cu fulgi de ovaz

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 mai 2009

Ingrediente
500g piersici,2 lamai,2 linguri miere,1 lingura alune tocate,4 linguri fulgi de ovaz,2 linguri rom,10-12 biscuiti sau piscoturi

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Stropiti fulgii de ovaz cu romul si zeama de lamaie si lasat-i sa se inmoaie.Inre timp, spalati piersicile, curatati-le de pielita si taiati -le in felii subtiri. Amestecati-le cu mierea,alunele tocate,coaja rasa de lamaie si fulgii.Lasati sa se macereze la rece 2 ore.Se servesc cu biscuiti sau piscoturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piersici cu fulgi de ovaz" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Eclere

Eclere

Mod de preparare Se pune apa cu uleiul si cu sarea pe foc (flacara mica), iar cand incepe sa clocoteasca

4 voturi    6 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Placinta de dovleac împletita

Placinta de dovleac împletita

Aluat: cernem faina intr-un castron. Facem o adincitura in mijlocul fainii si punem restul ingredientelor.Framantam

2 voturi    2 comentarii
45 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500g piersici,2 lamai,2 linguri miere,1 lingura alune tocate,4 linguri fulgi de ovaz,2 linguri rom,10-12 biscuiti sau piscoturi

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri ptr ceai Fursecuri ptr ceai

In cuva mixerului cu paleta de ghitara se amesteca ingredientele lichide ca ouale cu zaharul, uleiul, apa si coaja rasa, dupa care se

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Biscuiti asortati gustosi