autor:

zana b.

» » Dulciuri diverse

Piersici cu fulgi de ovaz

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 mai 2009

Ingrediente
500g piersici,2 lamai,2 linguri miere,1 lingura alune tocate,4 linguri fulgi de ovaz,2 linguri rom,10-12 biscuiti sau piscoturi

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Stropiti fulgii de ovaz cu romul si zeama de lamaie si lasat-i sa se inmoaie.Inre timp, spalati piersicile, curatati-le de pielita si taiati -le in felii subtiri. Amestecati-le cu mierea,alunele tocate,coaja rasa de lamaie si fulgii.Lasati sa se macereze la rece 2 ore.Se servesc cu biscuiti sau piscoturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piersici cu fulgi de ovaz" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
BACLAVA

BACLAVA

Se unge o tava cu untul sau margarina, se pune o foaie de foietaj, se pune nuca amestecata cu 100

20 voturi    17 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Crema de zahar ars

Crema de zahar ars

Se pun 8 linguri de zahar in cratita sa se caramelizeze si se unge peretele vasului. Separat se

7 voturi    8 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500g piersici,2 lamai,2 linguri miere,1 lingura alune tocate,4 linguri fulgi de ovaz,2 linguri rom,10-12 biscuiti sau piscoturi

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de gutui Dulceata de gutui

Se pun la fiert apa cu zahărul într-o cratiţă încăpătoare. Se spală gutuile, se curăţă de coajă şi se taie

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata din struguri albi cu whisky Dulceata din struguri albi cu whisky

Se pun la fiert apa cu zaharul intr-o cratita, nu se amesteca. Se spală strugurii, se desprind boabele de pe ciorchini. Când

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Clatite