autor:

zana b.

» » Dulciuri diverse

Piersici cu fulgi de ovaz

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 mai 2009

Ingrediente
500g piersici,2 lamai,2 linguri miere,1 lingura alune tocate,4 linguri fulgi de ovaz,2 linguri rom,10-12 biscuiti sau piscoturi

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Stropiti fulgii de ovaz cu romul si zeama de lamaie si lasat-i sa se inmoaie.Inre timp, spalati piersicile, curatati-le de pielita si taiati -le in felii subtiri. Amestecati-le cu mierea,alunele tocate,coaja rasa de lamaie si fulgii.Lasati sa se macereze la rece 2 ore.Se servesc cu biscuiti sau piscoturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piersici cu fulgi de ovaz" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă Se zdrobesc biscuiţii puşi într-o plasă de nailon pentru a

27 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Ciocolata falsa cu biscuiti

Ciocolata falsa cu biscuiti

Fierbi laptele cu margarina. Separat amesteci zaharul cu cacaoa si le adaugi in vasul cu lapte. Iei

2 voturi    3 comentarii
20 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500g piersici,2 lamai,2 linguri miere,1 lingura alune tocate,4 linguri fulgi de ovaz,2 linguri rom,10-12 biscuiti sau piscoturi

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Clatite cu gem