autor:

Fara foto

» » Conserve si muraturi

Piersici îngheţate

Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IUNIA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 septembrie 2010

Ingrediente
2 kg. piersici, sirop: 1/2 kg. zahăr, 250 ml. apă, 1/2 linguriţă acid ascorbic (vitamina C pudră)., borcane cu capac etanş.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se fierbe siropul şi se lasă să se răcească.

Piersicile se taie, se pun în borcane, se toarnă siropul şi se dau la congelator
Daca ti-a placut reteta noastra "Piersici îngheţate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Dulceaţă de vişine

Dulceaţă de vişine

Cu gândul la nişte clătite sau un griş cu lapte peste care punem nişte dulceaţă de vişine,

7 voturi    7 comentarii
1h 50 min
Conserve si muraturi
Zacusca mea cu ciuciuleţi sau bureţi de rouă

Zacusca mea cu ciuciuleţi sau bureţi de rouă

Se curăţă şi se spală bine ciupercile. Se taie bucaţele şi se opăresc în apă clocotită

12 voturi    7 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 kg. piersici
  • sirop: 1/2 kg. zahăr
  • 250 ml. apă
  • 1/2 linguriţă acid ascorbic (vitamina C pudră).
  • borcane cu capac etanş.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Gogonele in saramura Gogonele in saramura

Se spala gogonelele si se aranjeaza in borcane. Eu am pus printre ele si cativa castraveti pentru culoare si decor. Se presara boabe

1 vot    1 comentariu
30 min
Conserve si muraturi
Ardei iuti in otet Ardei iuti in otet

Se spala ardeii iuti si se asaza in borcanele pregatite dinainte. Separat, se pun la fiert, apa cu otetul, zaharul, sarea si mirodenii

2 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Castraveciori dupa reteta bulgareasca