autor:

Ilie Mara

» » Mancaruri cu carne

Piftele cu cascaval la cuptor.

Autor: Ilie Mara (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 decembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ilie Mara (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 decembrie 2010

Ingrediente
Carne tocata de porc, , usturoi, , cartofi, , piine, , sare, , piper, , cascaval., Cantitatile se apreciaza in functie de numarul de piftele pe care dorim sa le facem.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

5 voturi

Mod de preparare

Se prepara materialul pentru piftele in modul traditional cunoscut, folosindu-se ingredientele de mai sus. In mijlocul fiecarei piftele se insereaza o bucatica de cascaval, de marimea unei nuci mici. In aceasta combinatie se da forma finala a piftelei. Se ia o tava emailata, se unge putin cu ulei, se asaza piftelele una linga alta si se dau la cuptor. Temperatura cuptorului sa fie la 180 grade. Cind piftelele incep a se rumeni, sint gata. Sint foarte gustoase si apetisante. Se asorteaza cu o multitudine de garnituri, dupa preferinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piftele cu cascaval la cuptor." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Fazan cu smochine proaspete si scortisoara

Fazan cu smochine proaspete si scortisoara

Vă propun astazi ceva deosebit de delicios! Nu se face greu si nici nu durează mult! Iar dacă,

3 voturi    1 comentariu
20 min
Mancaruri cu carne
Saltimbocca cu capere si verzisoare de Bruxelles

Saltimbocca cu capere si verzisoare de Bruxelles

Se taie cotletul felii- aproximativ 8 felii - si se bat ca pentru snitele , intre doua folii de plastic. Pe

4 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 17 decembrie 2010

    Foarte bune!*****

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2010

    Sunt tare apetisante ! *****

  • mimi

    mimi (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2010

    Interesanta reteta !!!!!!

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

5 voturi

Ingrediente

  • Carne tocata de porc
  • usturoi
  • cartofi
  • piine
  • sare
  • piper
  • cascaval.
  • Cantitatile se apreciaza in functie de numarul de piftele pe care dorim sa le facem.

Raporteaza reteta

Retete
de Ilie Mara
Cartofi cu spinari de pui

Cartofi cu spinari de pui

Se taie cartofii, pe lungime, 1,5/1,5 cm., se asaza intr-o tava emailata, astfel incit sa acopera

5 voturi    7 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Foarte bune!*****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
tocanita cu maruntaie de pasare