autor:

Ilie Mara

» » Mancaruri cu carne

Piftele cu cascaval la cuptor.

Autor: Ilie Mara (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 decembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ilie Mara (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 decembrie 2010

Ingrediente
Carne tocata de porc, , usturoi, , cartofi, , piine, , sare, , piper, , cascaval., Cantitatile se apreciaza in functie de numarul de piftele pe care dorim sa le facem.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

5 voturi

Mod de preparare

Se prepara materialul pentru piftele in modul traditional cunoscut, folosindu-se ingredientele de mai sus. In mijlocul fiecarei piftele se insereaza o bucatica de cascaval, de marimea unei nuci mici. In aceasta combinatie se da forma finala a piftelei. Se ia o tava emailata, se unge putin cu ulei, se asaza piftelele una linga alta si se dau la cuptor. Temperatura cuptorului sa fie la 180 grade. Cind piftelele incep a se rumeni, sint gata. Sint foarte gustoase si apetisante. Se asorteaza cu o multitudine de garnituri, dupa preferinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piftele cu cascaval la cuptor." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 17 decembrie 2010

    Foarte bune!*****

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2010

    Sunt tare apetisante ! *****

  • mimi

    mimi (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2010

    Interesanta reteta !!!!!!

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

5 voturi

Ingrediente

  • Carne tocata de porc
  • usturoi
  • cartofi
  • piine
  • sare
  • piper
  • cascaval.
  • Cantitatile se apreciaza in functie de numarul de piftele pe care dorim sa le facem.

Raporteaza reteta

Retete
de Ilie Mara
Cartofi cu spinari de pui

Cartofi cu spinari de pui

Se taie cartofii, pe lungime, 1,5/1,5 cm., se asaza intr-o tava emailata, astfel incit sa acopera

6 voturi    7 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Foarte bune!*****

Retete

din Mancaruri cu carne

Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Iepure cu masline