autor:

Ilie Mara

» » Mancaruri cu carne

Piftele cu cascaval la cuptor.

Autor: Ilie Mara (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 decembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ilie Mara (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 decembrie 2010

Ingrediente
Carne tocata de porc, , usturoi, , cartofi, , piine, , sare, , piper, , cascaval., Cantitatile se apreciaza in functie de numarul de piftele pe care dorim sa le facem.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

5 voturi

Mod de preparare

Se prepara materialul pentru piftele in modul traditional cunoscut, folosindu-se ingredientele de mai sus. In mijlocul fiecarei piftele se insereaza o bucatica de cascaval, de marimea unei nuci mici. In aceasta combinatie se da forma finala a piftelei. Se ia o tava emailata, se unge putin cu ulei, se asaza piftelele una linga alta si se dau la cuptor. Temperatura cuptorului sa fie la 180 grade. Cind piftelele incep a se rumeni, sint gata. Sint foarte gustoase si apetisante. Se asorteaza cu o multitudine de garnituri, dupa preferinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piftele cu cascaval la cuptor." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cartofi la cuptor cu carnati

Cartofi la cuptor cu carnati

Fierbem cartofii in coaja si 9 oua separat.Dupa ce s-au fiert si racit le curatam bine de coaja.Intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pulpe superioare de pui cu cartofi natur si smantana

Pulpe superioare de pui cu cartofi natur si smantana

Aceasta mancare este o mancare usoara pt organism, o prepar dupa sarbatorile cu mese imbelsugate. Intro

11 voturi    6 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 17 decembrie 2010

    Foarte bune!*****

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2010

    Sunt tare apetisante ! *****

  • mimi

    mimi (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2010

    Interesanta reteta !!!!!!

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

5 voturi

Ingrediente

  • Carne tocata de porc
  • usturoi
  • cartofi
  • piine
  • sare
  • piper
  • cascaval.
  • Cantitatile se apreciaza in functie de numarul de piftele pe care dorim sa le facem.

Raporteaza reteta

Retete
de Ilie Mara
Cartofi cu spinari de pui

Cartofi cu spinari de pui

Se taie cartofii, pe lungime, 1,5/1,5 cm., se asaza intr-o tava emailata, astfel incit sa acopera

5 voturi    7 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Foarte bune!*****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
SPIRALE CU PIEPT DE PUI SI SOS DE LEGUME