Reteta postata pe: 29 mai 2008
Ingrediente
25 g paine inmuiata in lapte si scursa, 450g carne tocata, 2 ling de ulei de masline, 150 g de bulion, 250 g de rosii taiate, 400 ml de supa de legume, 1 lingurita de zahar, 1 foaie de dafin, 1 ou, patrunjel verde tocat
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
se pune carnea tocata intr-un castron si se amesteca cu oul,patrunjelul ,sarea,painea ,piperul.se formeaza piftelele si se lasa 30 de min in frigider.se incalzeste uleiul intr-o tigaie si se prajesc piftelele in asa fel in cat sa fie bine aurite.se adauga bulionul,rosiile taiate cu sucul lor,supa de legume si zaharul condimentandu-se cu sare si piper.cand incepe sa fiarba se coboara focul,se adauga frunza de dafin si se lasa pe foc cca 25-30 min pana ce sosul are o consistenta destul de densa si piftelele sunt carnea este facuta.pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "piftele cu sos" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentata de: vera