se pune carnea tocata intr-un castron si se amesteca cu oul,patrunjelul ,sarea,painea ,piperul.se formeaza piftelele si se lasa 30 de min in frigider.se incalzeste uleiul intr-o tigaie si se prajesc piftelele in asa fel in cat sa fie bine aurite.se adauga bulionul,rosiile taiate cu sucul lor,supa de legume si zaharul condimentandu-se cu sare si piper.cand incepe sa fiarba se coboara focul,se adauga frunza de dafin si se lasa pe foc cca 25-30 min pana ce sosul are o consistenta destul de densa si piftelele sunt carnea este facuta.pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii