Reteta postata pe: 29 iunie 2009
Ingrediente
1/2 kg carne de porc, 1/2 kg carne de vita, 200 g costita, 3 felii paine, 4 oua, 2 cepe, faina, condimente, ulei
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Calesti ceapa,incorporezi cu tocatura de carne,costita si paine. Adaugi 2 oua, condimentezi,omogenizezi.Modelezi bile, adancesti mijlocul obtinand un orificiu, le prajesti in ulei incins,le usuci pe prosop de hartie.Bati 2 oua cu sare, piper si putin ulei. Treci fiecare piftea prin faina, ou si mai prajesti ca sa se rumeneasca oul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piftele pane" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate