Preparam mai intai piftelutele,amestecand carnea cu oul pesmetul, usturoiul, sarea si piperul, formand astfel bilute pe care le prajim in ulei bine incins. Pentru sos taiem prazul maruntel, il punem in ulei si imediat adaugam si rosiile taiate astfel incat ceapa nu se prajeste, iar sosul ramane mai usor. Adaugam o ceasca cu apa si coacem timp de 10 minute dupa care adaugam bulionul si piftelutele si mai coacem timp de 5 minute. Oprim focul, adaugam sarea, piperul, ceapa verde tocata marunt si mararul. Se pot servi acompaniate de piure sau pasta. Chiar si simple sunt foarte bune.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii