Dovleceii se curata de coaja si se rad pe razatoarea mare,la fel cartoful si ceapa.
Usturoiul se rade pe ochiurile mici usturoiul.Se pun toate la scurs cca 10 min.Apoi adaugam sarea ,piperul dupa gust,ouale batute,faina,pesmetul si branza sarata.
Amestecam foarte bine si lasam un pic la odihna.Daca dovlecii sunt foarte apatosi,dupace ii radem ii stoargem bine in mana. Daca compozitia finala e prea moale, mai adaugam un pic de faina si pesmet.
Se prajesc chiftelutele la foc mediu si le intoarcem abia cand sunt bine rumenite - altfel se rup.
Se servesc caldute (prin racire ele se intaresc)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii