autor:

narcisa costea

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftelute din dovlecei cu branza

Autor: narcisa costea (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 20 august 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: narcisa costea (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 20 august 2014

Ingrediente
2 dovlecei medii ca marime, 50gr branza sarata, 2 oua, 1 cartof, 1 ceapa, 2 catei usturoi, sare, piper, 4 linguri faina, 3-4 linguri pesmet

Dificultate: Redusa Timp: 1h

29 voturi

Mod de preparare

Dovleceii se curata de coaja si se rad pe razatoarea mare,la fel cartoful si ceapa.



Usturoiul se rade pe ochiurile mici usturoiul.Se pun toate la scurs cca 10 min.Apoi adaugam sarea ,piperul dupa gust,ouale batute,faina,pesmetul si branza sarata.

Amestecam foarte bine si lasam un pic la odihna.Daca dovlecii sunt foarte apatosi,dupace ii radem ii stoargem bine in mana. Daca compozitia finala e prea moale, mai adaugam un pic de faina si pesmet.

Se prajesc chiftelutele la foc mediu si le intoarcem abia cand sunt bine rumenite - altfel se rup.

Se servesc caldute (prin racire ele se intaresc)
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din dovlecei cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chiftelute din dovlecei si branza

Chiftelute din dovlecei si branza

Curatam dovleceii de coaja si ii dam pe razatoarea cu orificii mici, apoi dam si branza telemea.

26 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Piure de cartofi by Jamie Oliver

Piure de cartofi by Jamie Oliver

Cu ceva timp in urma am vazut la tv.o reteta de piure pregatita de Jamie Oliver,preluata si de el

19 voturi    18 comentarii
25 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Lili Turcu , 10 iulie 2016

    Si eu pregatesc la fel piftelutele din dovlecel cu brinza sint foarte gustoase

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 27 august 2014

    nueste prea multa branza sarata?

Dificultate

Redusa

Timp

1h

29 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de narcisa costea
Cozonac coronita

Cozonac coronita

aluatul: se pune faina pe masa de lucru,se face o gaura in mijloc,unde punem drojdia ,peste care

6 voturi    7 comentarii
3h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Ciorba radauteana - original

Ciorba radauteana - original

Pentru ca sunt din Radauti,m-am gandit sa pun o reteta originala de ciorba radauteana,vazand cat

346 voturi    36 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
salata cruditati-coleslaw

salata cruditati-coleslaw

varza,morcovul,telina si prazul se rad sau se taie in robot,maricele,razatoarea de mere.Separat se

37 voturi    10 comentarii
30 min
Salate de legume
kok miori

kok miori (Chef de cuisine)

nueste prea multa branza sarata?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tarta cu legumele toamnei Tarta cu legumele toamnei

Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm. Pentru inceput pregatim aluatul: 1.Punem intr-un castron

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Dovlecei cu rosii si mozzarella