Chiftelute din dovlecei cu branza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Chiftelute din dovlecei cu branza

Ingrediente

  • 2 dovlecei medii ca marime
  • 50gr branza sarata
  • 2 oua
  • 1 cartof
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • sare, piper
  • 4 linguri faina
  • 3-4 linguri pesmet

Mod de preparare

Dovleceii se curata de coaja si se rad pe razatoarea mare,la fel cartoful si ceapa.

Usturoiul se rade pe ochiurile mici usturoiul.Se pun toate la scurs cca 10 min.Apoi adaugam sarea ,piperul dupa gust,ouale batute,faina,pesmetul si branza sarata.

Amestecam foarte bine si lasam un pic la odihna.Daca dovlecii sunt foarte apatosi,dupace ii radem ii stoargem bine in mana. Daca compozitia finala e prea moale, mai adaugam un pic de faina si pesmet.

Se prajesc chiftelutele la foc mediu si le intoarcem abia cand sunt bine rumenite - altfel se rup.

Se servesc caldute (prin racire ele se intaresc)

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura