autor:

katy

» » Mancaruri cu carne

PIFTIE

Autor: katy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 noiembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: katy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 noiembrie 2008

Ingrediente
Picioruse de porc, Usturoi(o capatana), Sare, dulce.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Piciorusele se taie,dupa cum doriti(2-4),se pune la fiert in apa cat sa le acopere 2-3 degete.
Se fierb la foc mic si se spumeaza des.Dupa ce au fiert,se adauga usturoiul pisat marunt,praful de sare si piperul si se lasa la racit.Cand aproape s-a racit,se toarna in forme si se pune boia dulce deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "PIFTIE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Racitura (piftie) de porc

Racitura (piftie) de porc

Se spala bine carnea (oricum ar fi, isi lasa foarte multa grasime), se asaza in vas si se adauga

0 voturi    0 comentarii
4h 30 min
Retete de Craciun
Piftie de cocos

Piftie de cocos

Carnea se curata bine, se asaza intr-o oala adanca, se acopera cu apa cam 5 cm, se strange spuma,

14 voturi    3 comentarii
9h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 06 ianuarie 2010

    Este un preparat specific sarbatorilor de iarna...minunat ! Dupa ce se raceste eu adun toata grasimea deasupra si abia apoi pun piftia in forme.... Cand o servesc deasupra presar boia si zeama de lamaie....

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 iunie 2009

    Eu la piftie adaug si putin cap de porc,urechi...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 iunie 2009

    Cand fac piftii pun si cate un ciolan si ies foarte bune.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

9 voturi

Ingrediente

  • Picioruse de porc
  • Usturoi(o capatana)
  • Sare, dulce.

Raporteaza reteta

Retete
de katy
COVRIGI CU MAC

COVRIGI CU MAC

Se amesteca faina impreuna cu drojdia,apoi se toarna laptele caldut,se adauga praful de sare,uleiul

10 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
MUSACA DE CARNE CU CARTOFI SI ROSII

MUSACA DE CARNE CU CARTOFI SI ROSII

Se toaca ceapa si se prajeste in ulei,se adauga carnea,sarea,piperul,bulionul si se fierb pana scade

57 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
SNITELE  DIN PIEPT DE PUI

SNITELE DIN PIEPT DE PUI

Se dezoseaza pieptul si se taie in feli subtiri. Batem bine cele 2 oua ,adaugam sarea,piperul,faina

22 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Sidy (Chef de cuisine)

Este un preparat specific sarbatorilor de iarna...minunat ! Dupa ce se raceste eu adun toata grasimea deasupra si abia apoi pun piftia in forme.... Cand o servesc deasupra presar boia si zeama de lamaie....

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Tocanita de vitel ca la mama acasa