Se curata si se spala carnea, o punem la fiertcumorcovul si ceapa, apa sa depaseasca foarte putin de ceea ce este in oala, adaugam sarea si lasam sa fiarba. Scoatem capatanile si ghearele de pui si lasam sa mai fiarba pana se desprinde carnea dupa oase. Intre timp ca sa nu ne plictisim pregatim castronelele pentru decor, cu morcovul fiert si cu ouale fierte dupa imaginatie. Pisam usturoiul si il punem sa mai fiarba 10 minute apoi scoatem carnea si o lasam la racit zeama o strecuram intr-un alt vas. Curatam carnea dupa oase, asezati-o usor peste decorul din castronele si turnati zeama usor, se da la frigider pana se incheaga seama apoi se serveste cu placere. pofta buna:)

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii