autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Piftie de pasare

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 martie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 martie 2012

Ingrediente
1/2 kg de aripioare,, 2-3pulpe, oasele de la spate de unde se scoate pieptul, gituri, legume ptr supa-ceapa,morcovi,radacina de patrunjel,telina, 1foaie de dafin,2-3boabe de enibahar, 4-5 catei de usturoi, 2-3 oua tari fierte proaspat.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Toata carnea si oasele se spala bine si se pune intr-o oala cu apa la fiert ca ptr supa mai putina apa ca supa sa fie mai concetrata.Cind apa fierbe curatim spuma si adaugam legumele si mirodeniile.Lasam sa fiarba 40 de minute pina carnea este moale si se ia de pe os.
Strecuram supa-carnea o scoatem de pe oase si gaturile le taiem bucati.
Intr-un pyrex asezam carnea bucatele de gat,usturoiul pisat,da-m la gust cu sare ,piper dupa care turnam supa concetrata sa acopere carnea.
Ouale le taiem felii si le asezam in supa peste carne.
Lasam cateva ore la frigider pina se strange bine.
Cui ii este frica ca nu va congela poate folosi putina gelatina pe care o dizolva in supa fierbinte-dar nu cred ca este nevoie.-aripile si oasele de la spate, pulpele au destula gelatina .
Iese o piftie foarte gustoasa si usor de pregatit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piftie de pasare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piftie de pasare

Piftie de pasare

Se curata pasarea, se parleste la o flacara de aragaz, se spala in mai multe ape, se taie in bucati

1 vot    1 comentariu
2h
Retete de Craciun
Cartofi la cuptor cu legume

Cartofi la cuptor cu legume

Se curata cartofii, se spala bine, se taie bucati mari si se pun intr-o oala cu apa, pe foc; acestia

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg de aripioare,
  • 2-3pulpe
  • oasele de la spate de unde se scoate pieptul
  • gituri
  • legume ptr supa-ceapa,morcovi,radacina de patrunjel,telina
  • 1foaie de dafin,2-3boabe de enibahar
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2-3 oua tari fierte proaspat.

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

10 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor

Ciocanelele se spala si se aseaza spre marginea tavii,nuschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit,se sareaza si se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui la cuptor cu cartofi