autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Piftie de pasare

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 martie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 martie 2012

Ingrediente
1/2 kg de aripioare,, 2-3pulpe, oasele de la spate de unde se scoate pieptul, gituri, legume ptr supa-ceapa,morcovi,radacina de patrunjel,telina, 1foaie de dafin,2-3boabe de enibahar, 4-5 catei de usturoi, 2-3 oua tari fierte proaspat.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Toata carnea si oasele se spala bine si se pune intr-o oala cu apa la fiert ca ptr supa mai putina apa ca supa sa fie mai concetrata.Cind apa fierbe curatim spuma si adaugam legumele si mirodeniile.Lasam sa fiarba 40 de minute pina carnea este moale si se ia de pe os.


Strecuram supa-carnea o scoatem de pe oase si gaturile le taiem bucati.


Intr-un pyrex asezam carnea bucatele de gat,usturoiul pisat,da-m la gust cu sare ,piper dupa care turnam supa concetrata sa acopere carnea.


Ouale le taiem felii si le asezam in supa peste carne.


Lasam cateva ore la frigider pina se strange bine.


Cui ii este frica ca nu va congela poate folosi putina gelatina pe care o dizolva in supa fierbinte-dar nu cred ca este nevoie.-aripile si oasele de la spate, pulpele au destula gelatina .


Iese o piftie foarte gustoasa si usor de pregatit.
Toata carnea si oasele se spala bine si se pune intr-o oala cu apa la fiert ca ptr supa mai putina apa ca supa sa fie mai concetrata.Cind apa fierbe c
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Piftie de pasare

Se curata pasarea, se parleste la o flacara de aragaz, se spala in mai multe ape, se taie in bucati

1 vot    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne

RASOL CU CARTOFI

Se fierbe rasolul(in ceaun-iese si mai bine),iar cand aproape este gata(la mine a durat 2 ore),se

6 voturi    6 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1/2 kg de aripioare,
  • 2-3pulpe
  • oasele de la spate de unde se scoate pieptul
  • gituri
  • legume ptr supa-ceapa,morcovi,radacina de patrunjel,telina
  • 1foaie de dafin,2-3boabe de enibahar
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2-3 oua tari fierte proaspat.

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori

Hatif dulce de curmale, alune si ciocolata

Intai curmalele taiate se inmoaie 5-10 minute in apa fierbinte si se scurg de apa si se usuca intr-un

1 vot    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse

Scrumbie coapta

Cu o zi inainte curatam scrumbiile-se pot curata chiar daca sant putin congelate le spalam si le

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive

Budinca de paste cu ton salata si branza

Se fierb pastele in multa apa cu sare pana sant aproape moi-al dente.Se stropesc cu 2-3 linguri de

2 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Budinci
Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Pui marinat, la cuptor, cu salata calda de legume

Pui marinat, la cuptor, cu salata calda de legume

Intr o oala mare se pun 4 litri de apa cu sare. Din rozmarin, cimbru, patrunjel se face un buchet care se pune in apa. Se aduce apa

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Porc cu 5 cinci feluri de boabe

Porc cu 5 cinci feluri de boabe

Carnea de porc spalata si curatata se taie bucati de 100 gr. (3 la portie) si pune la fiert in apa cu sare. Ceapa si morcovii curatati

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne