Se pune la fiert tacamul de peste cu putina sare, se fierbe pana se desprinde carnea de pe oase.
Se pune la fiert tacamul de peste cu putina sare, se fierbe pana se desprinde carnea de pe oase. Se scoate carnea, se dezoseaza si se strecoara zeama. Se pune zeama la fiert, se adauga legumele, o capatana de usturoi, condimentele si se fierb, se adauga sare daca mai trebuie. Dupa ce se opreste focul, se zdrobeste o capatana de usturoi peste zeama si se lasa in jur de 20 minute, dupa care se strecoara.
Se pune carne in castronele si se adauga zeama de la legume, se mai pune cate o bucatica de morcov, de telina si de pastarnac.Se dau la frigider pentru circa 6 ore dupa care se poate servi.
Sa aveti pofta si la pofta dragilor! Sa nu uitati de mamaliguta care este foarte buna si foarte sanatoasa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii