1.Se aseaza intr-un castron faina,drojdie,cascaval ras ,cimbru,sare.Se adauga ouale,uleiul,vinul alb si vermut,si se framinta cu mixerul. 2. Se incinge cuptorul la 200*C,se tapeteaza cu hirtie de copt sau se unge cu ulei o forma mica de chec (26cm.). 3.Se curata maslinele de simburi,iar rosiile se toaca si se globeaza in aluat. 4.Se taie fisii sunca iar maslinele umplute cu ardei sau migdale se lasa sa se scurga bine.Se inglobeaza in aluat. 5.Compozitia se aseaza imediat in forma si se coace 50min. 6.Se lasa sa se racoreasca putin si se rastoarna din forma.Se lasa sa se raceasca si apoi piinea se taie felii.
Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...
Chiftele in aluat de bereDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii