autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Piiine cu masline

Autor: marina_bodaci (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 14 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marina_bodaci (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 14 august 2009

Ingrediente
Faina -250gr. Drojdie - 1/2parti Cascaval -150gr. Cimbri -1 ligurita 4-oua Ulei -150ml. Vin alb -100ml. Masline -200gr. Rosii in ulei -75gr. Masline verzi umplute -100gr. Sunca -200gr. Vermut -200ml.

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

1.Se aseaza intr-un castron faina,drojdie,cascaval ras ,cimbru,sare.Se adauga ouale,uleiul,vinul alb si vermut,si se framinta cu mixerul. 2. Se incinge cuptorul la 200*C,se tapeteaza cu hirtie de copt sau se unge cu ulei o forma mica de chec (26cm.). 3.Se curata maslinele de simburi,iar rosiile se toaca si se globeaza in aluat. 4.Se taie fisii sunca iar maslinele umplute cu ardei sau migdale se lasa sa se scurga bine.Se inglobeaza in aluat. 5.Compozitia se aseaza imediat in forma si se coace 50min. 6.Se lasa sa se racoreasca putin si se rastoarna din forma.Se lasa sa se raceasca si apoi piinea se taie felii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piiine cu masline" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Cozonac cu stafide

Cozonac cu stafide

Faina se cerne intr-un castron mare si inalt si se face o adancitura in care zdrobim drojdia , adaugam

2 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Focaccia

Focaccia

Drojdia faramitata, zaharul si 100ml apa calduta se pun intr-un recipient si se amesteca ft bine.

4 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • Faina -250gr. Drojdie - 1/2parti Cascaval -150gr. Cimbri -1 ligurita 4-oua Ulei -150ml. Vin alb -100ml. Masline -200gr. Rosii in ulei -75gr. Masline verzi umplute -100gr. Sunca -200gr. Vermut -200ml.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine cu orez Paine cu orez

Fierbeți orezul si lăsați sa se răcească, il puneți in strecurătoare si lăsați sa se scurgă, apoi puneți in blender si il

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Paine impletita