autor:

» » Aluaturi si Foietaje

Piiine cu masline

Autor: marina_bodaci (Bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 14 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marina_bodaci (Bucatar)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 14 august 2009

Ingrediente
Faina -250gr. Drojdie - 1/2parti Cascaval -150gr. Cimbri -1 ligurita 4-oua Ulei -150ml. Vin alb -100ml. Masline -200gr. Rosii in ulei -75gr. Masline verzi umplute -100gr. Sunca -200gr. Vermut -200ml.

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

1.Se aseaza intr-un castron faina,drojdie,cascaval ras ,cimbru,sare.Se adauga ouale,uleiul,vinul alb si vermut,si se framinta cu mixerul. 2. Se incinge cuptorul la 200*C,se tapeteaza cu hirtie de copt sau se unge cu ulei o forma mica de chec (26cm.). 3.Se curata maslinele de simburi,iar rosiile se toaca si se globeaza in aluat. 4.Se taie fisii sunca iar maslinele umplute cu ardei sau migdale se lasa sa se scurga bine.Se inglobeaza in aluat. 5.Compozitia se aseaza imediat in forma si se coace 50min. 6.Se lasa sa se racoreasca putin si se rastoarna din forma.Se lasa sa se raceasca si apoi piinea se taie felii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piiine cu masline" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
“Sfiha” sau  “Lahm bi’ajin”-Placinte  cu carne –specific tarilor arabe

“Sfiha” sau “Lahm bi’ajin”-Placinte cu carne –specific tarilor arabe

Faina se amesteca 2 minute cu drojdia instantanee; se adauga apoi restul ingredienteleor si se framanta

37 voturi    17 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Biscuiti spritati

Biscuiti spritati

Se amesteca toate ingredientele (untul trebuie sa fie tinut in bucatarie) Se lucreaza doar cu furculita,

114 voturi    35 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • Faina -250gr. Drojdie - 1/2parti Cascaval -150gr. Cimbri -1 ligurita 4-oua Ulei -150ml. Vin alb -100ml. Masline -200gr. Rosii in ulei -75gr. Masline verzi umplute -100gr. Sunca -200gr. Vermut -200ml.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Paine coapta pe frunze de varza Paine coapta pe frunze de varza

1. MAIAUA: intr-un vas se freacă drojdia cu puțin zahăr și aproximativ 50 ml-100 ml apă ( din cea măsurată). Se lasă la dospit

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Paine cu nuci