autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Piiine cu masline

Autor: marina_bodaci (Bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 14 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marina_bodaci (Bucatar)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 14 august 2009

Ingrediente
Faina -250gr. Drojdie - 1/2parti Cascaval -150gr. Cimbri -1 ligurita 4-oua Ulei -150ml. Vin alb -100ml. Masline -200gr. Rosii in ulei -75gr. Masline verzi umplute -100gr. Sunca -200gr. Vermut -200ml.

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

1.Se aseaza intr-un castron faina,drojdie,cascaval ras ,cimbru,sare.Se adauga ouale,uleiul,vinul alb si vermut,si se framinta cu mixerul. 2. Se incinge cuptorul la 200*C,se tapeteaza cu hirtie de copt sau se unge cu ulei o forma mica de chec (26cm.). 3.Se curata maslinele de simburi,iar rosiile se toaca si se globeaza in aluat. 4.Se taie fisii sunca iar maslinele umplute cu ardei sau migdale se lasa sa se scurga bine.Se inglobeaza in aluat. 5.Compozitia se aseaza imediat in forma si se coace 50min. 6.Se lasa sa se racoreasca putin si se rastoarna din forma.Se lasa sa se raceasca si apoi piinea se taie felii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piiine cu masline" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Tarta cu prune si crumble

Tarta cu prune si crumble

Pregatim intai aluatul: frecam untul cu zaharul si un varf de sare, adaugam oul batut, coaja de lamaie

12 voturi    8 comentarii
2h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Trandafirasi BELLA

Trandafirasi BELLA

Se intinde pe masa de lucru o foaia de aluat,se masoara pe lungime in patru bucati egale si se taie.

33 voturi    1 comentariu
1h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • Faina -250gr. Drojdie - 1/2parti Cascaval -150gr. Cimbri -1 ligurita 4-oua Ulei -150ml. Vin alb -100ml. Masline -200gr. Rosii in ulei -75gr. Masline verzi umplute -100gr. Sunca -200gr. Vermut -200ml.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine de casa