Drojdia cu zaharul si un pahar de apa se amesteca impreuna si se lasa deoparte 10 minute.
Intru-n alt vas se amesteca fainile cu sarea si dupa aceea se adauga amestecul de drojdie si apa si se framinta un aluat si la urma se adauga uleiul care trebuie sa inveleasca aluatul ca sa nu fie uscat.
Se acopera aluatul cu un prosop umed si se lasa la dospit 2ore pina se dubleaza.
Seimparte in patru din fiecare se formeaza o piine sau piinicele mici.Se aseasa intro tava unsa cu ulei si se mai lasa sa cresca inca 1/2 de ora.
Se incinge cuptorul la 200 grade si se pune pe fund o tava plina cu apa ca piinea sa iese cu ocoaja crocanta.
Se coace 30-40 de minute pina se aureste. Iese o piine foarte gustoasa.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii