estele sarat (somn, salau, nisetru), se pune la desarat in apa si se tine astfel pina ramine atita sare cit e necesar pentru gatit. Se curata de solzi (daca are), se spala bine si se taie in bucati. Se pune la fiert cu atita apa cit sa-l acopere. Pestele fierbe foarte repede, nu trebuie lasat deci mult, caci se sfarima. Intre timp se taie ceapa marunt si se inabusa in ulei. Orezul spalat se pune peste ceapa inabusita, inabusindu-se si el putin. Se toarna deasupra zeama in care a fiert pestele. Se fierbe bine orezul si cind este gata, se adauga pestele. Nu se fierbe prea uscat, ci se lasa mai zemos
Se asaza in farfurie si se serveste rece

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii