autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pilaf calugaresc

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
7-8 bucati peste sarat, 4-5 cescute orez, 5-6 cepe, 1 pahar ulei

Dificultate: Ridicata Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

estele sarat (somn, salau, nisetru), se pune la desarat in apa si se tine astfel pina ramine atita sare cit e necesar pentru gatit. Se curata de solzi (daca are), se spala bine si se taie in bucati. Se pune la fiert cu atita apa cit sa-l acopere. Pestele fierbe foarte repede, nu trebuie lasat deci mult, caci se sfarima. Intre timp se taie ceapa marunt si se inabusa in ulei. Orezul spalat se pune peste ceapa inabusita, inabusindu-se si el putin. Se toarna deasupra zeama in care a fiert pestele. Se fierbe bine orezul si cind este gata, se adauga pestele. Nu se fierbe prea uscat, ci se lasa mai zemos
Se asaza in farfurie si se serveste rece
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf calugaresc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mincare de varza cruda

Mincare de varza cruda

Se taie vaza fideluta,ceapa si mararul marunt.Se pune varza cu ceapa ,grasimea,si pasta de tomate

7 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de cartofi

Mancare de cartofi

Ceapa se toaca si se pune la calit, cartofii se taie cubulete si se pun peste ceapa, se lasa cateva

2 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 29 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Ridicata

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 7-8 bucati peste sarat
  • 4-5 cescute orez
  • 5-6 cepe
  • 1 pahar ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

107 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

66 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Supa de vitel Supa de vitel

Se portioneaza carnea si se pune la fiert cu apa cat cuprinde; se dau doua, trei clocote, dupa care se clateste carnea si se pune cu

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de legume cu perisoare Ciorba de legume cu perisoare

Legumele le spalam si curatam bine. Morcovii,patrunjelul si telina le taiem in cubulete sau rondele (in functie de preferinta). Ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Cartofi cu smantana