autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

PILAF CU ARDEI SI PIEPT DE PUI

Autor: Caravan Beatrice (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Caravan Beatrice (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
1 piept de pui, 2 ardei grasi, o ceapa, 3 morcovi, 200g orez sare sau delikat

Dificultate: Medie Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Se caleste pieptul de pui cu ardeii si morcovii taiati rondele, apoi se adauga orezul si se caleste in continuare. Se adauga apa, condimente (delicat) si ceapa intreaga. Se fierbe la foc mic. Se adauga patrunjel verde si piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "PILAF CU ARDEI SI PIEPT DE PUI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Valdostana

Valdostana

Se bate cotletul(nu chiar ca pentru snitele,mai gros putin) se da prin faina doar partea care se

6 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Parjoale ca la mama acasa

Parjoale ca la mama acasa

Carnea proaspat macinata o amestecam cu morcovul, ceapa usturoiul deasemeni oul batut putin si putin

4 voturi    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ragu de carne pe mamaliguta Ragu de carne pe mamaliguta

Intai punem o cratita larga la incalzit cu putin ulei si cand uleiul este cald, adaugam treptat ceapa, morcovul si ardeiul iute, dupa

1 vot    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Curcan fript cu portocale